Gość Amd_Powered Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 W sklepie PC-Tuning pojawiły się w ostatnim czasie dwie nowości: Wentylator Noiseblocker SC1 (80x80x20 mm) Chłodnica Innovatek HTSC Przy okazji, jak donosi przedstawiciel firmy PC-TUNING, w lipcu zostanie wprowadzona do sprzedaży nowa seria wentylatorów Sharkoon - Silent Eagle. Będą to jedne z najbardziej cichych wentylatorów na rynku (głośność od 9dB!). Jak udało się to uzyskać? Fotka mówi sama za siebie. Cena detaliczna pojedynczego wentylatora nie powinna przekroczyć 40zł. zrodlo - dzikie.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arseci Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 no a przekroczyla i nic nie wiadomo jak pracuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A na allegro dostępne są od pół roku <_< (przynajmniej ten wentylatorek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A na allegro dostępne są od pół roku <_< (przynajmniej ten wentylatorek)ten post byl napisany pol roku temu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Eee to w jaki sposób znalazł się na samej górze w newsach? :blink: Aaa ktoś odpowiedział a ja automatycznie uznałem, że jest to "nowy news" :P Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arseci Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Eee to w jaki sposób znalazł się na samej górze w newsach? :blink: moja odpowiedz... a wlasciwie ciekawosc czemu tak drogo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...