Jet4 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Niedługo będę kupował nowa karte graficzną i zastanawialem sie na czymś w stylu X800XL/6800GT. Tylko teraz pytanko. Te karty sa dobre do bardzo wysokich rozdzielczości w antyaliasigiem i innymi pierdółkami. Mi chodzi o kartę ,zeby grac w najnowsze gry w rozdziałce 1024x768 z filtrowaniem x8 i ustawieniami na HIGH. Do takich ustawień wystarczyłaby 6600GT, ale nie jestem pewnien czy poradzi sobie nawet w takich ustawieniach w grach w najbliższych latach? Co radzicie? Kupic wypasionego 6600GT z 1.6ns czy 6800GT/X800XL (a wlasnie co lepsze: X800XL czy 6800GT?) Procek to P 2.4GHz @ 3.4GHz, 2x512MB DC i NeoTec V4202. Czy jest mozliwosć ,ze w jakiś grach w takich ustawieniach jak podałem wyżej 6600GT bedzie wydajniejsza od kart klasy 6800GT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 wiesz ze na tym forum nie ma zbyt wielu wrozek, ktore powiedza ze *ta karta bedzie chodzic lepiej niz *tamta. poza tym trzeba patrzec na inne nowinki (sensowne of course :arrow: procesor fizyczny? :? ) w dziale hardware zeby zaczac polemizowac nad wymaganiami nowych produkcji. a na koncu jest kwestia optymalizacji kodu gier (faworyzowanie jednego producenta?czemu nie?!) i sterownikow. temat imo ciekawy. ale pytanie trudne z ww wzgledow. * :arrow: zwolennicy wiedza co wpisywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Cokolwiek nie wybierzesz to bedziesz zadowolony , chociaz na twoim miejscu kupilbym X800XL . Zeby nie bylo ze faworyzuje Ati to sam mam 6800GT , ale nie wypowiadam sie na jego temat bo od miesiaca jest w serwisie :/ I jeszcze u mnie nie wystartowal :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 6800GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...