e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Czekam na propozycje. Cooler ma chłodzić 1700+ biegającego na 10-12x166. Ja znalazłem coś takiego: Titan CU5TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Volcano 7 puszczone na 7V ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Czekam na propozycje. Cooler ma chłodzić 1700+ biegającego na 10-12x166. Ja znalazłem coś takiego: Titan CU5TB Miałem kiedyś takie cudo założone i na antku 1700+(nie kręconym) było w full stres max 44'C(jak na powietrze to chyba nie jest źle :wink: ). Chyba nic tańszego o takiej wydajności nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 ja ma spire WhisperRock III cena 75zl na moim antku 1.6+@ fsb 166 temp jest max 55 stopni a na szynie 133 max to 46 stopni tylko trzeba bylo go troche wyszlifowac dosyc cichy 3000RPM , caly alu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 case - więc alu, a ja szukam cu albo chociaz z rdzeniem cu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Koniecznie miedziany? Za 100 to markowego nie znajdziesz, chyba, ze uzywany z Allegro, albo miedziany jakiś Spire Copper King czy inny średniej wydajności cooler. Moja propozycja do chłodzenia za 99zł to Arkua 6228 Al/Cu, wydajna i w granicy cenowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Colorful FirstEye http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=3993&sid=1 Spoko Cooler ponizej 70 zl na gieldzie juz powinienes kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A gdzie można w Polsce Arkue kupic?? Update - znalazłem test z Arkuą w którym jest napisane ze sprzęt dostarczył 4max więc pewnie u nich 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Doluż 20zl i kup wode z cpc Pozdr:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Doluż 20zl i kup wode z cpc Pozdr:) Bredzisz ? ;) :mrgreen: Ten syf Rafalowi polecasz? Zartujesz chyba? :) :) ;) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 To nie dla mnie, a WC z CPC to ja nawet "półśrodkiem" bym nie nazwał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgadzam się, chłodzenie wodą za 100zł to straszny szajs. Arkue można mieć oczywiście z 4Max'a. Cena 99zł, rdzeń aluminiowo miedziany i spora wydajność. Oczywiście Delta nie umila życia, ale wąptię, żeby była wiele głośniejsza od Dragon Orb'a, a ja jakoś przywykłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zawsze można od biedy skręcić Detle o "pare" obrotów :wink: Fakt - cicha ona nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A co bys powiedzial za volcano 7+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ja bym powiedział, że za drogie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Makonar - mamy widzę identyczny pogląd na to :wink: BTW - umisz czytać McBenner. Daj mi V7+ za 100zł to kupie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Polecam Evercool CUD725 czy jak mu tam, kosztuje 75 pln. http://pccooler.com.pl/sklepmain.php?s_o=l...&lev_up=&lev=17 Sprawuje sie doskonale temp max 50 stopni stress. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Witam no to jak wodne nie no to polecam aukcje masz jeszcze 48min http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8111828 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Znam tego linka :) I wiem ile czasu mi zostało :D Zresztą tą karte w tej chwili licytuje ten gosc któremu miałem cooler wymyslec. Ma najwyższą kwote :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Jezeli dobrze zauważyłem to ten titan i evercool cud725 , maja takie same radiatory , w cudzie wentylator jest bardziej wydajny (42CFM przy 4200rpm) i ogłośny zarazem :wink: , a w titanie jest troszke wolniejszy (i jakby mniejszy) , osobiscie polecam evercoola - za ta cene ma sie naprawde dobre chlodzenie - tylko ten hałas . Obnizylem obroty do ok 3500 i jest w miare cicho :wink: , mój athlon chodzi na 1730Mhz przy vcore 1.85 (obudowa otwarta) i temperatura nie przekroczyla mi jeszcze 49 stopni ( to chyba uroki zimy :P ) POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A może Volcano9 za 91zł (www.cennikpc.com)[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Volcano 7 zakupiona :) Zobaczymy niedługo jak temp. A ja tymczasem sobie chyba sprawie V7+, przezimuje z nim, a na wiosne WC :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...