Dyzio Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam !! Znowu mi wysiadła karta :mur: . Kurczę co się z nią dzieje. Jak włączam komputer to siada całkiem obraz - kaszana na ekranie. Co ciekawe objawy wyglądają tak samo ?. Załaczam zdjęcie pulpitu jak karta nawala. Hmm co to może być??. Może coś poprawić w kompie albo co? Acha jak wylączę kompa z gniazdka i włączę to problemy znikają ... Uprzedzam pytania :) 1. Zasiłka Chieftec HPC 360 2. Nie mam innych problemów z graniem. Jak włączę i działa OK to żadna gra z winy karty się nie zawiesza - NIGDY nie miałem sytuacja ze VPU recover zadziałał. Macia jakieś sugestie co z tym fantem zrobić? Tylko nie "Sprzedaj, kup inna" ta karta na razie mi starcza w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 A jesteś pewien że to grafa a nie monitor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 A jesteś pewien że to grafa a nie monitor ? 1509631[/snapback] Hmm nie sądzę. Jak wyłączam monitor przy odpalonej karcie to nic się nie zmienia. Zresztą czasem zdarza mi się to zaraz po właczeniu Windy - tzn wtedy gdy pracę przejmuja stery Ati. Zmiana sterów nic nie dała - miałem już takie objawy od czasu do czasu (raz na miesiac albo dłużej) , tyle że teraz się objawy nasiliły tak, że juz co parę dni takie szopki sie pojawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...