tatutek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich!! Mieszkam w miejscowości Zakręt gm.Wiązowna pow.Otwocki woj.Warszawskie(Mazowieckie).Niestety obszar na którym mieszkam obsługuje Sferia ale to przecież fajans.Netia nie ma zasiegu?????????????A TPSA to sami wiecie na wszystkich leje z góry.O jakiejś kablówce to nawet nie marzę. Może ktoś wie co można założyc w miarę taniego i szybkiego(od 512kb).Może jakieś namiary na jakieś firmy? Może ktoś mieszka w popbliżu - kontakt tatutek@o2.pl pozdrawiam Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 uuuu bezprzewodowy inernet idei lub ERA ale idea ma taniej od 59 do 120 brutto . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 era lub idea.... dobre :D.... tatutek... jesli masz laptopa z kartą wifi (albo możesz pożyczyć) to wyjdź u siebie na dach i zobacz netstumblerem czy łapiesz jakieś sieci, jak znajdziesz jakiś ssid, zanotuj, poszukaj providera w necie i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzieki! Tak zrobie!! A co sądzicie o internecie satelitarnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 pobierasz dane przez satelite wysylasz przez modem. Nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja polecam onetkonektsatelita a stanowczo odradzam gointernet ! (www.onetkonekt.pl www.gointernet.pl ) obydwa z kanałem zwrotnym przez GPRS... ja jestem w tej samej sytuacji, zreszta najlepiej to zapraszam na forum.esat.pl ;) poczytasz to dowiesz sie wszystkiego o tych usługach. ps. jak masz na pare osob podzielic do skydsl www.thuraya.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...