crazyPL Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam. Dzwoniła dziś do mnie przedstawicielka TPSA w sprawie przejscia z neo 640 na neo 2mbit. Pytała mnie czy chce przejść na wersje 2Mbit. Zasadniczo to zastanawiam sie nad iDSL 2Mbit i na moje pytanie: "cz w przypadku przejścia z neo 2Mbit na iDSL 2Mbit płace kare za zerwanie umowy" odpowiedziała "Nie". Z ciekawości zadzwoniłem do jednego z tele punktów z takim samym zapytaniem. Odpowiedz była całkiem inna:" Jako ze zmieniam rodzaj usługi musze zapłacic za zerwanie umowy na neostrade". Moze ktoś napisac jak kto w praktyce wyglada i kto mówi prawde?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jeśli na czas określony masz to najprawdopodbniej zapłacisz karę. Na blueline obiecają Ci złote góry abyś tylko zrobił zamówienie ;] a dalej martw się sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Najlepiej znajdz telepunk ktory na umowie na dsl'a napisze "Nie naliczac kary za zerwanie umowy lojalnosciowej dla neo" nikt ci wtedy nie naliczy a jezeli nalicza to masz podkladke ze tak a nie inaczej cie poinformowano i zostanie ci kaska zwrocona. Pozdro@! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...