samuraj,net.pl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Siemka, mam pytanie i mam nadzieję, że nie tylko ja, bo wielu ludzi posiadających telefoniki ma ten problem......gdzie w sieci można znaleźć darmowe dzwonki do telefonu nokia 6610??!! Niestety znam tylko stronkę infonokia.pl ........z bólem przeglądam stronkę wap...każdy wie o kogo chodzi (bez reklamy) i odsłuciach!e te zaje***ne dzwonki i sobie myśle " Czy naprawde jeszcze nie narodził sie ktoś kto dawałby w sieci dzwonki tak samo dobre jak te z wap.......(reklama:P)??" Proszę was o pomoc, może wy znacie stronke z ogromnym zbiorem świetnych darmowych dzwonków, niekoniecznie polską..........bo jak pomyśle że mam wydać 10 zeta na dzwonek to mnie kur...krew zalewa....... :mur: Edytowane 22 Czerwca 2005 przez samuraj,net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 www.infonokia.pl - masz przecież tam wszystkie dzwonki prawie, tak samo www.infoericsson.pl - są tutaj trochę inne dzwonki, ale też można je wgrać na nokię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://torrentspy.com/ -> nokia; powinno sie cos znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 osiołek ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 no tak ale na siołku są te popularne krążące w necie spakowane rarem dzwonki 666amok itd. a może by tak poszukać w jaki sposób na wap.......(wiadomo) robią te dzwonki, to nie trzebaby było szukać dzwonków......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ni0be Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.gsmfreaks.vel.pl - tutaj znajdziesz kilka tysięcy (!) dzwonków do Nokii, całkowicie za darmo. Dodatkowo oprogramowanie, które ułatwi Ci przesłanie tego do telefonu :D Edytowane 25 Października 2005 przez ni0be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Tu znajdziesz troche. @ni0be masz reklame w sigu, a raczej nie jest to dozwolone. Edit... O juz nie masz :] Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Zajrzyj TU Moim zdaniem to najlepszy serwis tego typu. Ma limit sciągania ale mi to nie przeszkadzało... Aby coś sciągać trzeba się zarejestrować, ale na szczęście za darmo. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Piterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 trzeba umiec szuakc w emulku i wszystko sie znajdzie. jest mnostwo nowych dzwonkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 nauczcie sie, ze torrent jest lepszy od ed2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...