klop123 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam Jak wiecie nasza droga TP dostarcza do neostrady taką świetną aplikacje dostepową. Niestety nie mogę zmienić aby po połączeniu włączał się Firefox a nie IE6. Jak jest wybór którą przeglądarkę ma użyć jest tylko IE i nic więcej,.. Wiecie może jak temu zaradzić? Chcę się na dobre przesiąść z ie na ff ale ta aplikacja mi wszystko pieprzy :/ Help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Wywal to cholerstwo w diably i skonfiguruj sobie w Windzie zwykle polaczenie dialup - prosciej i lepiej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja tam nie wiem o co ci chodzi, przeciez nie jest to jakis ogromny wysilek przeciez po uruchomieniu aplikacj dostepowej mozesz poprostu kliknac sktot FireFoxa na pulpicie i o co tu jeszcze narzekac. a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgadzam sie z costi'em skonfiguruj sobie polaczenie sieciowe windowshicie,szkoda kompa na ta aplikacje dostepowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Link do tematu, w którym opisałem jak wywalić soft od tepsy. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=90630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...