Nakatomi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Witam. Co oznaczaja te literki "L" i "H" w przelaczaniu predkosci wiatraczka? I czy mozna je zmieniac na wlaczonym kompie? Aha i jeszcze jedno. Moj komp to A1700+@2200+ 512 DDR 333mhz Samsung 30GB 5400rpm R9550 + VGA silencer rev3 1x fdd 2xcd-rom zasilacz - Codegen 300W czy zasilka moze mi pasc? Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Nakatomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 pewnie Low i High a z codszajsami to nicniewiadomo wiadomo 1 trza kupic porzadny PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Co do zasiłki, to na pewno spokojniej byś mógł spać, jakbyś miał coś lepszego w configu i nie chodzi tu o 360W, tylko o to, że już wiele osób płakało, że padający Codegen pociągnąl za sobą trochę sprzętu. A ten przełącznik na Silencerze jest po to żebyś mógł sobie regulować obroty wentylatora, możesz go przełączać w czasie pracy komputera. Przeważnie powinno się to robić kiedy przechodzi się z trybu 2D do 3D, inaczej mówiąc, kiedy chcesz sobie pograć. (w 3d na High oczywiście) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakatomi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mastiff - dzieki za odpowiedz! :) Mam jeszcze dwa pytania: 1. czy VGA moze ciagle chodzic na obrotach "high"? bo nie chce mi sie za kazdym razem wyciagac kompa, schylac sie itp. 2. czy zdrowe dla karty jest przetaktowywanie jej dopiero gdy chce w cos pograc? tzn wiecie - wlaczam windowsa i karta nei jest podkrecona. chce w cos pograc, to odpalam RadLinkera i podkrecam, jak koncze grac to "odkrecam" czy to jest zdrowe dla karty? zalezy mi wlasnie na tym, zeby karta pochodzila jak najdluzej (naczytalem sie troche w watku o silencerze rev.3) dzieki wielkie z gory ;] ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakatomi Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 <upik> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukraft Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Co do zasilki to radzilbym zmienic jezeli masz zamiar cos podkrecac ( jezeli nie to tez zmien ;) , ja mialem config mniej wymagajacy od twojego, a mimo to po paru miesiacach podkrecania (glownie grafy) padl mi dysk WD 80GB , a nastepnego dnia zasilka (oczywiscie nic innego jak codegen300W ;), wiec widzisz co bylo powodem padniecia HDDka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...