Pinki Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Jak miałem 6800gt to najgłośniej piszczała podczas oglądania zdjęć w ACDSEE. Działo się to wtedy jak otwierałem np. fotke w 4000 x 2000 w skali 1:1 i przesówałem w róznych kierunkach za pomocą klawiszy kierunkowych. Jak ktoś chce to daje linka do fotki i acdsee... 1517491[/snapback] Winfast 6800 ssssssyczy :D W zaleznosci od kierunku przewijania syczenie brzmi inaczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ostatecznie wymieniłem swoją 6600 na ATI X700PRO 128MB asusa i jestem zadowolony: 1)OCZKA NIE BOLĄ:D 2)NIC NIE SYCZY 3)OSIĄGI LEPSZE OD 6600, bedziem walczyć o lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 co do syczenia to mam ten sam problem tyle ze na mobo GA-K8NS i dowiedzialem sie ze syczenie i piski to nic innego jak cewki kolo gniazda procesora syczec zaczyna poniewaz temp. wewn. budy powoduje rozciaganie wnetrza cewki (jakis tam kolorowy plastik czy jakies inne cos) :) ktore z kolei ociera sie o miedziane uzwojenie cewki powoduja takie czy inne odglosy proceder ten mozna bardzo szybko zakonczyc, wystarczy troche lakieru do paznokci (kolor nieistotny) i wprawna reka - nalezy nakapac troche w miejsca gdzie plastik styka sie z miedzia i po klopocie. moja mobo byla juz na serwisie i sewrisant nic nie powiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Ort Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Zobacz - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=144528 u mnie pomogło - już nie piszczy Edytowane 18 Lipca 2005 przez Piotr_Ort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 witam miałem podobny problem przy demontazu i pomownym montazu gf 5700le (250/400) ale jak ją trochę podgrzałem do 360/670 to jej przeszło!!!he, he B) pozdro seiper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...