alerysiu Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 witam :D Poszukuje informacji o podkrecaniu & dodyfikowaniu komputerow klasy MMX & K6-2, ogolnie rzecz biorac wszystkiego co da sie zrobic na plytach typu AT. Jesli ktos z was ma jakies archiwa, linki lub inne materialy, to bede wdzieczny za podzielenie sie nimi. poszukuje tez sterownikow do: - Riva TNT2 32 mb (oryginalny Diamond Viper 770) - Sound Blaster 128 (Creative) pod Win 2000 pro PL z powazaniem alerysiu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Stery powinny być od razu z windowsem. Co do podkręcania tego sprzętu to o czym tu pisać? Próbujesz wszystkie kombinacje mnożników i magistrali tak żeby stopniowo podnosić taktowanie (lepiej jechać magistralą) sprawdzając czy komp jest stabilny a proc nie za gorący i to wsio. W przypadku niestabilnej pracy możesz pokusić się o podwyższenie napięcia, ale na AC w sumie nie sądzę żeby był sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 czesc szefie :) co do sterow to Kain ma racje ,a co do O/C to ....tez ma racje :) .Jak bede mial czas w weekenda to do Ciebie wpadne i powykrecamy co sie da.Jednak pamietaj ze jesli chodzi o chlodzenie powietrzem (AC) to albo cisza,albo wydajnosc(czyli wieksze O/C). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 alerysiu - mam takiego samego Diamonda jak Ty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 stery creative'a to na www szulaj a znajdziesz dobrze maja zorganizowana opcje szukaj;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 alerysiu - mam takiego samego Diamonda jak Ty :)A chcesz go sprzedać??? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alerysiu Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 witam :D ok dzieki WAM, ... zanotowal dobre rady i polazl szperac :) juz myslalem ze jestem jedyny ktory dziala na zabytku muzealnym ... zoltar 8) vip jak milo spotkac kogos znajomego :) wiec jak dobrze pojdzie czeka mnie weekend pelen wrazen, nowy dysk, nowy system, podkrecanie ojej :D z powazaniem alerysiu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...