RepsOn Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 wiec wiadomo że z idiotami nie bede chodził powiedzcie mi do której zwykle macie lekcje w TE? skromniacha z ciebie :-| zdarza sie miec od 9 do 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 W technikum mam od 8 do 14.10 lub 15.00, zawsze na 8.00, 7 lub 8 godzin lekcyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 W technikum mam od 8 do 14.10 lub 15.00, zawsze na 8.00, 7 lub 8 godzin lekcyjnych. fajnie masz...ja klepie nieraz w technikum po 9-10 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nom, miałem mieć w tygdoniu 36 godzin, a i tak mam 37 narazie. W 3 i 4 klasie tylko 35 godzin, z czego w 3 klasie jeden miesiąc to praktyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja chodze do najlepszej szkoly zawodowej w Rzeszowie tzw. elektronika, profil technik-elektronik i w sumie jestem zadowolony. Klasa blisko 40 chlopa, 0 dziewczyn..., ale od czego sa parki i roznego rodzaju deptaki :P Nauki jak narazie za wiele nie ma, bo wszystko lekcje organizacyjne, ale musze zaczac uczyc sie systematycznie :/ Dzien w tygodniu mam warszaty i w ogole nie ide do szkoly, tylko sie bede bawil tokarkami, uczyl robic jakies proste uklady itp :P ihmo lepiej isc do technikum na profil elektroniczny i pozniej na studia na informatyke niz odwrotnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Ja chodzę do LO, klasa humanistyczna + rozszerz. ang. Jak narazie jestem bardzo zadowolony [ 28 dziewczyn na 7 chłopa;) ]. Codziennie na 8.00 po 7 godzin, nie jest źle [ wracam 13.55 ]. Edytowane 8 Września 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Ja mam zazwyczaj 7-8 lekcji ;] troche malo mat imo ale dobrze ze mamy dobrego dyrektora i wygospodarowal nam dodatkowe godziny \o/ u nas 8 lekcja konczy sie o 15:10 (wiec wczesnie) mamy fajny system przerw dwie 10minutowe jedna 25min a reszta po 5min bardzo fajnie w taki ukladzie czas leci ;] Edytowane 8 Września 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 W technikum mam od 8 do 14.10 lub 15.00, zawsze na 8.00, 7 lub 8 godzin lekcyjnych.Ja podobnie, ale najgorsze jest moim zdaniem śr-pt. Wtedy mam 3x po 8 lekcji i kończę o 15:30, jak jestem w domu to 16, nauka czy coś a potem nie ma czasu na kompa. Może to i dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 nauka czy coś a potem nie ma czasu na kompa. Może to i dobrze ;)Zgadzam się :( ja to jadę jedyne 1.5h nauka ew trening i na kompa to zostanie z 20 min <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 to ja zaczynam np na 13 a kończę o 18.30 :( i co fajnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 A ja chodze cały tydzien na rano (8-9) i kończe koło 15. Pozatym nie myslałem wcześniej jak przydatne są szafki w szkole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) skromniacha z ciebie :-| zdarza sie miec od 9 do 18 chodzi mi o to że u mnie w okolicy do TE przyjmują wszyskich jak leci nawet ze sirednia 2.0 wiec czego ja sie naucze w takiej szkole - niczego ja nie mowie ze TE jest złe , ale te niedaleko mnie mają beznadziejnie niski poziom Edytowane 9 Września 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 U mnie w miescie technika też są takiego pozimu idą tam ci którzy nigdzie indziej sie nie dostali , a nie ci którzy chce iść na jakis określony kierunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ja jak pamiętam też miałem lekcje gdzieś tak do godziny 15-16 ale w domku czasami było się wcześniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 chodzi mi o to że u mnie w okolicy do TE przyjmują wszyskich jak leci nawet ze sirednia 2.0 wiec czego ja sie naucze w takiej szkole - niczego tego samego co w najlepszym liceum w mieście - jeśli chcesz. to nie szkoła decyduje o tym czy sie czegoś nauczysz czy nie tylko Ty. ps. nie, nie chodze do technikum, skończyłem LO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Ja mam 3x na 8:00, raz na 8:50 i raz na 9:50. Pon. 8 lekcji Wt 6 Śr 9 Czw 8 Pt 6 Chodzi do samochodówki nr 2 na Jana Pawła II ( obok Arkadii ) i gdyby nie liczyć tego że mam w klasie głupich ludzi ( zwykłe dresy ) to jest spoko bo nauczyciele to ciekawi ludzie :] A jaki koleś na myjni jest to głowa mała :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Facet od mikroprocesorów od kumpla z technikum dzisiaj wyjątkowo popisał sie wiedzą - stwierdził że najnowsze procesory są zasilane napieciem 3.3V i wyższym :lol: i weź z takim rozmawiaj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Mój kolega ma fajnego nauczyciela w technikum od fizyki. Dzisiaj tak zalał pałe na warsztatach że nie mieli lekcji bo nie był w stanie sam przyjść :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 U mnie w technikum (Elektronik na gen.Zajączka) większość klasy to dresy... z 5, może 6-cioma mozna normalnie pogadać o komputerach. A tak z ciekawości: Kto chodzi na Zajączka? Jak by co to jestem w klasie Id :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 U mnie po 2 tygodniach profilu Technik Informatyk każdy w klasie (wraz ze mną) rzuca na głos dwa hasła "Co mnie pokusiło aby pójść na infe?" (mniej popularne) albo "Zachciało się być informatykiem...." (wersja bardzo popularna, powtarzana średnio 2-3 razy dziennie). Pozatym może z 1 osobą idzie pogadać o kompach dokładniej (czyli osoba dla której Samsung TCCD czy D9 to normalne pojęcia, a nie powieść fantasy). Ogólnie będzie ciężko, oj będzie.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Może nie mam ciekawych osób (w sensie pogadać o kompach) ale szkoły nie zmienię, podoba mi sie to, ale jest problem, gość od technologii informacyjnej powiedział że AMD potrzebuje bardzo wydajnych wentylatorów O_o, ale mniejsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ...AMD potrzebuje bardzo wydajnych wentylatorów... A myślałem że to Yntel :D potrzebuje wydajne chłodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja dowiedziałem się, że procesor 1,5 ghz i 256 mb ram wystarcza w zupełności do gier -.-'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 A ja się dowiedziałem od gościa od Technoligii Informatycznej [ chodze do LO ], że nie ma pamięci RAM większej niż 1GB [ w jednej kości ]. Powiedział, że max na jedną kość to 512mb;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 książki do szkoły 400zł długopis do szkoły 1 zł wiedza wyniesiona ze szkoły informatycznej - bezcenna :D U mnie w samochodówce był luksus kiedy uczył T.Jadacki a jak go wymienili na I.Bąka to nic sie nie można od niego dowiedzieć, na pytanie jak ustawić gaźnik w cieniasie odpowiedział "kup książke naprawiam sam" a ten poprzedni koleś to by powiedział z czego i jak jest zrobiony taki gaźnik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ja dziś miałem Oficjalny Dzień Kota. :P Ojjj było wesoło. :D Wszystkie wejścia obstawione, ale jednak zmysł techników jest cudowny, uciekali np.: a)okno w stołówce/sklepiku szkolnym o wymiarach ok. 19" LCD panoramicznego (łatwiej będzie sobie wyobrazić :P) na początku było nie zastawione, a było na wysokości prawie ziemi -> czwórka nim wyszła (wypełzła). b)okno w wc damskim (podobnej wielkości) -> ilość osób nie znana, która opuściła w ten sposób szkołę. c)Wyjście służbowe piwinicą (przez kotłownie itd.) -> ilość uczniów: duża. Jak będzie galeria na www szkoły to podam linka. :-) Ps. oczwyście jedyna pełna klasa to moja, informatyczna :P Reszta to były jakieś niedobitki z innych. Ps2. konkurencja typu "Niech koleżanka jajo kurze przeciągnie ci przez nogawkę, kroczę do drugiej nogawki" nie jest miłe -> jajo kurze 4 klasista roztrzaskuje prawie na kroczu.... ała. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 To dyrekcja wam pozwala na takie "konkurencje" ? Jak widać szkoła na poziomie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 tego samego co w najlepszym liceum w mieście - jeśli chcesz. to nie szkoła decyduje o tym czy sie czegoś nauczysz czy nie tylko Ty. ps. nie, nie chodze do technikum, skończyłem LO takim rozumowaniem to po co wogole do szkoły chodzić skoro mozna sie w domu nauczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 U nas w każdej szkole za kocenie można wylecieć na zbity pysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Dyrekcja szkoły wychodząc naprzeciw prośbą 4 klasistów, zakazała z jednej strony kocenia, ale za to w jeden dzień na początku roku Oni (4 klasy) mogą pod nadzorem grona pedagogicznego przeprowadzić Dzień Kota. Przynajmniej nie ma akcji jak w liceach z zakazem, bez takiego dnia (dochodzą do mnie info, że czasem coś się dzieje bez kontroli, mimo zakazu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...