.:::PaStA:::. Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Mnie przyjęli do ZSEL w Lublinie ( technikum ). I ciesze się. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A mnie przyjeli jednak do technikum mechatronicznego numer 1 w Warszawie na kierunek technik informatyk, strasznie sie ciesze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fAzA555 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 To teraz musicie się brać do roboty ;] Bo przeludnienia są na t. informatyk i słyszałem, że Ci co nie przejdą lub nie będa sobie radzić wylatują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 to dobrze ze ja bede za 4 lata technik elektronik (imo szersze mozliwosci niz technik informatyk) :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 KaxxL - nie myśłaleś o byciu fryzjerem ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A ja sie dostłem do LO im. K. Jagiellonczyka w Sieradzu na mat/fiz ale wydaje mi się ze bede miał lipną klase :/, no cóż pożyjemy zobaczymy. Zawsze będe mógł sie przenieść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 to dobrze ze ja bede za 4 lata technik elektronik (imo szersze mozliwosci niz technik informatyk) :*imho nie :D elektronik ma dosyć wąski wybór zawodów... a informatyka to wsadzą nawet w sklepie czy w zakładzie produkującym ciuszki dla dzieci.. i za 5h pracy / tydzień masz 1500 papierów.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 KaxxL - nie myśłaleś o byciu fryzjerem ? :lol2: czemu? :lol2: Pelzak Polska potrzebuje fachowcow xD specjalistow-mnie xD :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ja dostałem się do I LO w Bochni na mat-fiz... na 17 miejscu :( a miałem 163 pkt. Dostanę jakąś klasę kujonów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 i jeszcze wiochmenow ktorzy mysla ze sa z miasta :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Po dwóch dniach w LO stwierdzam, że to nie był trafny wybór :/ Co tu dużo pisać. Pytanie jest proste to i odpowiedź jest prosta... Jeżeli masz JAKIKOLWIEK dylemat czy iść do LO czy technikum to dobrze Ci radzę... Idź do technikum. Żeby iść do LO trzeba być tego w 100% pewnym bo inaczej to pomyłka... Ja wymiękam po 2 dniach. Mam braki chociaz miałem same 4 w Gim. Po 2 dniach tak samo mamy nawalone tyle zadań, że powiesić się idzie... No coż to tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Też jestem w liceum 2 najlepszym w moim miescie i załuje tylko jednego: przeniesenia sie do klasy a (inf-fiz-mat) a wczesniej byłem w f (geg-mat-ang) a tam 23 laski za 7 chłopa ;]. A umnie nie dość że zapiernicz to jest nic ciekawego nei ma .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Cóż, ja mogę powiedzieć po 2 dniach w technikum, że owszem, cieszę się z wyboru szkoły, kierunku (w 2010 roku ma być ponoć ok 130tys. miejsca pracy w Polsce dla informatyków :P), ale już wiem, że nauki będzie sporo, i to nawet z przedmiotów typu chemia. Moje gimnazjum było na niskim poziomie, to jest jedno z najlepszych techników w mieście (nie wiem jak ogólnie, ale wątpie, żeby było już tak wspaniale :P), więc mam do nadrobienia i to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja jestem w lubelskim zamoyu (dla niewtajemniczonych jedno z 3 najlepszych licków w Lublinie) na profilu pol-hist-ang i jak na razie jest fajnie. To czego nie było w gimnazjum: ładne i INTELIGENTNE dziewczyny. Niektórzy nauczyciele lekko zakręceni, inni wymagający, ale mam nadzieję, że jakoś przeżyje :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja jestem w lubelskim zamoyu (dla niewtajemniczonych jedno z 3 najlepszych licków w Lublinie) na profilu pol-hist-ang i jak na razie jest fajnie. To czego nie było w gimnazjum: ładne i INTELIGENTNE dziewczyny. Niektórzy nauczyciele lekko zakręceni, inni wymagający, ale mam nadzieję, że jakoś przeżyje :).No to masz fajnie ;]. Ale zazwyczas te dziewczyny które idą do liceum nie są głupie. Co mi bardzo sie podoba w lo, zero jakiegos kocenia, wszyscy na poziomie a nie jak bywało w gimnazjum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Jeszcze rok temu uznałbym kocenie za hamstwo, teraz hamstwem jest tego zakazywać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No to masz fajnie ;]. Ale zazwyczas te dziewczyny które idą do liceum nie są głupie. Co mi bardzo sie podoba w lo, zero jakiegos kocenia, wszyscy na poziomie a nie jak bywało w gimnazjum. Dokładnie. Spodziewałem się czegoś gorszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no troche nauki bedzie... dzisiaj juz mam klasowke z majmy!! po 3 lekcjach!! a zadan okolo 7 zadanych ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 ja wam polece technikum, nie wiem jak w innych szkolach tego typu , ale poziom nauczania wszystkich przedmiotow stal na dosc wysokim poziomie, a teraz moge sobie pojsc odebrac dyplom technika , bo zdalem ten glupi egzamin :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 U nas za jakie kolwiek zkocenie wylecial byc ze szkoly odrazu ;] wiec sa luzy tylko ze szkola duzo bardzo wymaga ;( ale jakos sie wezmie do pracy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 No a ja po tech ide na polibude O_o yyy sory ale matmy musze 4 lata nadrobic i cos wiecej... za 2 miechy powiem wam czy mnie wywalili juz czy dali mi jeszcze szanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ja trafiłem do technikum i nie narzekam, wprawdzie trzeba będzie sie wziąć za naukę ale to przecież szkoła średnia ;] Nie żałuje tego i jest dobrze :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ja jestem w LO i w ogóle nie żałuje (dla tych z wawy L LO znane jako Barbos ;]) Jest super, mam język portugalski, oddzielną pracownię dla kalsy mat-fiz-inf (moja) a nauczyciele od początku mówią że mamy iść później na polbude/wat i oni tak będą uczyć, poza tym budynek szkoły jest zajebisty żadych - :) pozdro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Heh, ja jestem w II klasie LO i teraz mam takie luzy że szok. Poprostu nic nie musze robić narazie, ale wiadomo - pierwszy tydzień. Najbardziej dobija mnie jednak profil mojej szkoły. Jest to profil informatyczny, klasowo jestem na inf-ang tyle, że infy mam 2h tygodniowo i to tylko z dobroci dyrektora. Dla przykładu mam 5h j. pol. i 3h historii tygodniowo :mur: Ja siebie nie widze na studiach z takim poziomem informatyki w LO... Po roku stwierdzam że nie żałuje pójscia do LO, bo poziom jest naprawde wysoki, świetni kumple no i przedewszystkim - dziewczyny. Tylko 7 w klasie ale naprawde konkretne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 tja... technik elektronik i stwierdzam że chce do liceum :-/ gdy by nie to że jestem w 4 klasie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Liceum czy technikum jeden wał. Róznica jest tylko taka, że mam rok dłużej do chodzenia :P Ja kończyłem technikum ekonomiczne ale nic z ekonomii nie umiem :) Ale od października zaczynają się studia. To już sensowna zabawa a nie udawana rozrywka B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Kolejny dzień w LO. Nie wiem ale to chyba tylko dół powakacyjny, który powoli przechodzi. Cóż. Uczyć się trzeba wszędzie a musiałbym iść do zawki, co odpada żeby się nie uczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) no troche nauki bedzie... dzisiaj juz mam klasowke z majmy!! po 3 lekcjach!! a zadan okolo 7 zadanych ;/ja sie dostałem do LO nr 10 (najlepsza szkoła w grodzisku) (klasa inf mat) miałem iść do TE ale w mojej oklolicy nie ma dobrego wiec wiadomo że z idiotami nie bede chodził a dziś miałem klasowke z matmy ,a jutro z polskiego :mur: www.żal.pl wracam ze szkoly o 16 odrabiam lekcje "ucze sie na jutro" i pół dnia straconego :mur: a jutro mam genialny plan 2x matma 2x polski w sumie 8 lekcji znów do 16 powiedzcie mi do której zwykle macie lekcje w TE? Edytowane 7 Września 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Widze że nie jestem sam, róznca poziomów że szok(miedzy gim a L.O.) Jak ktos juz wspomniał mi wcześniej na mat/fiz dziewczyn za bardzo nie uswiadcze. Mam 37 osób w klasie, 8 dziewczyn(z czego znam 2, a jeszcze jedna jest w miare :D). Szkoła fajna, nie to co gimnazjum, ale poziom :/. Np. nauczyciel od polskiego powiedział nam na leckji że nie będzie kozystał z tej ksiązki co ma klasa humanistyczna bo jest wg. niego zbyt łatwa, a my jestesmy w mat/fiz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja mam na mat-fizie 7 dziewczyn z czego 4 warte uwagi więc nie narzekam, zresztą reszta klas nadgania ;) co do chłopaków z najlepszych LO w mieście... współczuję wam, jeżeli te LO wyglądają jak w wawie gdzie można się zanudzić z bandą ludzi którzy "lubią matmę i poezje poza tym uczą się cały dzień i nie mają zainteresowań" ;) :mur: u was to też tak wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...