mateus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Mam P4 640 3,2ghz. Grafa RX800 na pci-e. Obudowę wybrałem taką. Chciałbym kupić MoBo tylko nie wiem jaka byłaby najepsza. Cena tak ok. 500zł. Oprócz tego chciałbym jakieś chłodzenie tego wszystkiego. I tu znowu problem. Jakie wybrać ? Słyszałem że Freezery są dobre. Przede wszystkim zależy mi żeby było dosyc cicho i nie było w budzie patelni. Jak byłoby najlepiej ułożyć to wszystko w tej budzie? Pomóżcie. P.S. A co sądzicie o Gigabyte intel 945P Pro---> link czy jednak lepszy Abit AAXE? Edytowane 24 Czerwca 2005 przez mateus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 bardzo fajnie ze masz taka grafe... tylko ona jest pod agp czy pci-e??? bo od tego zalezy wybór... z tego co wiem to freezer sa bardzo przyjemne (miałem mozliwosc odsłuchu kompa na coolerze arctic cooling - niestety nie był to freezer - i nic nie słyszałem :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_sqbi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Mam P4 640 3,2ghz. Grafa RX800. Obudowę wybrałem 1509205[/snapback] Witam Ja bym polecł płyte Abit'a http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15462 lub taka wersje tylko Fatal1ty, ale to juz duzo wiecej kasy. Chłodznie jak najbardziej Frezzera, chyba ze masz sporo kasy to TT Big Typhoon Pozdrawiam Ps. Oczywiscie jezeli karta graficzna jest na PCI-E Edytowane 22 Czerwca 2005 przez mr_sqbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Wyraznie napisal Grafa RX800 na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 mea culpa :oops: ja ze swojej strony moge zasugerowac to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsg Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 osobiscie uwazam ze pakowanie sie z takim prockiem w i915P to marnotrastwo :-|najkrocej mowiac ten chipset to porazka (brak blokady dzielnika dla szyny DMI oraz PCI-E) szukaj raczej czegos na 925X i wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 albo Abit AA8XE albo Asus P5AD2E, nic z i915 (ten chipset to porażka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wyraznie napisal 1509298[/snapback] A ty tu nie kozacz, tylko spójrz na datę edycji jego posta. Hmmm, rozjaśniło się w główce...? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 mateus wymien sie na procka ;) moj usz wygrzany i sprawdzony... co sie bedziesz martwil :P... dodam Ci jeszcze zalmana 7700 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 i po co Ci niby 6xx skoro one gorzej się kręcą a 2mb cache daje znikome polepszenie wydajności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mial bym mobilizacje do zmontowania wc ;) sry za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...