kubil Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Firmowy wentylator (na abicie IS7-E) jest w okrągłym radiatorze i strasznie brzęczy. Kupiłem niebieskiego zalmana (radiator) ale nie wiem jak go zamocować. Firmowy radiator jest zamocowany na zasadzie "haczyków" a zalman na zasadzie "wtyków". Kiedy odkręciłem domyślny wentylator, posmarowałem zalmana termoprzewodzącym smarem, ten nie chciał się trzymać, więc nadal jestem skazany na brzęczenie. :mur: Co robić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Gdzies bylo jak zamocowac zalmana na haczykach na abicie. Poszukaj Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 było na forum podawane ze 100 sposobów montarzu, mozesz sprubowaqc opracowac własna zapinke, albo uzyc minimalnej ilosci kleju np:kropelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Albo kup tego zalmana zoltego od razu z klejem termoprzewodzacym i po problemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...