papik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mam problem z monitorem LG 700P. Kupiłem monitor w zeszłą środę - okazało się że nie da się wyregulować dobrze obrazu - z jednej strony idzie go równo ustawić z krawędzią ekranu ale z drugiej jest łuk i nie da się go zniwelować. W sklepie powiedzieli że mi go nie wymienią gdyż podbili gwarancję przy zakupie i odesłali mnie do serwisu LG. Monitor jest teraz w serwisie. Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest to poważna usterka i czy mam jakąś szansę na wymianę tego monitora na nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgadzam sie z tym, że trudno dobrze ustawić obraz w LG ale czy przedtem rozmagnesowałeś monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximiliano Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 ja mam podobny problem przy 19" i nie za bardzo wiem co z tym zrobic. jes to podobno dosyć częsta wada flatronów, na trzy na kttórych miałem okazję pracować trzy (3) miały taką właśnie wadę. nic nie daje żadne rozmagnesowanie, ale warto spokombinować z ustawieniem głosników w większej odległosci od monitora. czasem się zdaża że odkształcenia są spowodowane polem magnetycznym tychże głośników. pzdr2all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 wiekszość monitorów z 'wyzszej półki' ma również możliwość regulacji 'obroty' obrazu, moze lg tez maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Owszem, mają. Ja sobie dałem spokój z dokładną regulacją bo i tak po jakimś czasie robi się źle. Trzeba się przyzwyczaić i niezwracać na to uwagi albo zmienić monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...