FLITH Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Koledzy macie koncepcję, gdzie można kupić coś na wzór tego (?): http://www.mnpctech.com/moddersmesh.html Potrzebna mi jest do zmodowania przodu obudowy. Myślałem nad kratką ochronną do głośników samochodowych. Macie pomysła? :D Edytowane 22 Czerwca 2005 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 widzisz Ty nie potrzebujesz pomocy, bo wiesz przeciez skad wziac kratke :] Twoj pomysl jest najlepszy. na allegero maskownice po 8 zeta chyba stoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Sklep samochodowy :wink: Chodzi o siatke(maskownice) do grila. maja rozne wzory oczek wiec mozesz wybrac to czego ci potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 wystarczy poszukac na allegro, zajrzec do sklepow z czesciami rtv, do sklepow z czesciami do tuningu samochodow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 swoją droga mają wyjebiste mody w galeriach :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 chcesz maskownice taka siateczke to marsz do piwnicy albo na strych i szukaj styarych glosnikow z metalowa maskownica :) ja takie znalazlem i wstawilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=55401191 Koles sprzedawal tez wieksze rozmiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Taka siatka, jest z sklepach motoryzacyjnych pod nazwa "siatka tunningowa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 najfajniejsza siatka jest na glosnikach B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ... oraz na ostatnio modnych elemntach biurkowych.. śmietniki, koszyczki etc.. są z takiej czarnej siatki metalowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Dzięki Panowie! :D Z racji tego, że w piwnicy nic takiego nie znajdę, a z domu nie chce mi się wychodzić B) to zakupiłem na nieśmiertelnym Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=55497594 Edytowane 23 Czerwca 2005 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dzięki Panowie! :D Z racji tego, że w piwnicy nic takiego nie znajdę, a z domu nie chce mi się wychodzić B) to zakupiłem na nieśmiertelnym Allegro: 1511544[/snapback] Dzięki właśnie tego szukałem :) Też się z domu nie rusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...