tambien Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 pytanie będzie amatorskie (wybaczcie).. w cenie do 50 zł mam do wyboru dwie opcje: deer 350 i fortron 300 ten pierwszy jest tańszy o 25% czy lepiej kupić tańszy o większej mocy czy droższy, markowy o mniejszej mocy? dzięki i przepraszam za frajerskie pytanie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 drozszy, markowy, o mniejszej mocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psiochun Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Kup Huntkey'a za 99zł. Nie patrz na takie "cuda" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Co do Deera 350 W, to go nie polecam, bo jest najzwyczajniej kiepski. Wiem to, bo sam go mam. Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Atomówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 No BA, ze Fortron 300W zje tego Deera. On szama nawet wiele duzo drozszych zasilek. Bierz Fortrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 oczywiscie że fortron jedyna wada fortronów 300 i 350wat to niska sprawność ok 60-65% czyli dosyć się grzeją i no rachunki za prąd troche wyższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...