Jabar83 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Jak w temacie. Szukam tego BIOSU. Sprawdzalem na CDRInfo i paru innych Polskich i zagranicznych serwisach. Sa tylko do modeli GCE-8523B/8525B/8526B ,ale do GCE-8524B nigdzie nie moge znalesc :? Jak ktos ma jakis namiar na ten BIOS niekoniecznie oficjalny od LG. Byle byl nowszy niz ten FABRYCZNY co mam obecnie to prosilbym o jakiegos linka do strony z ow BIOSEM. Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 a strone lg przejrzales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 nie ma po co, bo LG do tego modelu się nie przyznaje, że tak się wyraże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Problemow z nia nie mam.Jak narazie zadna plytka mi nie padla ,a wypalilem ich sporo. Pozostaje zakupic DVD-RW(czas najwyzszy) ,a tego LG wsadze do 2 kompa i tyle. LG ladnie traktuje klientow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baton_3 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Bist do GCE-8526b jest na stronie LG!! Nie jest zła, bo jet najbardziej wypasioną CD-RW(ma wszystkie bajery) I jest najlepszą CD-RWówką w testch :) Mam pytanko ile razy moge zmieniać Firmware(Bios) w napędach? Słyszałem że tylko raz <_< ?? Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Baton_3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat02 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Możesz zmieniać ile tylko ci się podoba razy ja mam problem ze swoim DVD-RW ale to inna sprawa ale zmieniałem już chyba dziesiątki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ale temat wyciagnales... bios mozesz zmieniac tyle razy ile chcesz.. tylko po co.. do nagrywarek bios nie wychodzi co 2 dni... jak wyjdzie z raz na miesiac to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...