g0rgiasz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jak w temacie.. Czy idze podpiac jakis alias albo cos.. bo dam se leb uciac, ze widzialem gdzies jak koles mial podpiete kom.pl... (chyba ze bylem zjarany..) czekam na opinie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 np. do domeny .pl dal nazwe np: nazwa.kom.pl - nic szczegolnego... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://mkr.kom.pl/ - mam tak podpieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 no tak ale mi chodzi czy da sie to zrobic bezplatnie :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 nic nie placilem ;) jest za darmo ;p www.kom.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 hmm a co mi po aliasie?! ja sie pytam czy mozna go podpiac jako domene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 No pewnie. Zobacz jak ja mam zrobione. DNS podajesz i gotowe masz w pelni funkcjonalna domene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 powolutku powolutku :) a jak to powinno byc dla lamy:D krok-po-kroku jezeli by mozna... thx z gory:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Sprawdzasz czy wolna domena. Dopisujesz do swoich DNS Potem wracasz na kom.pl i wypelniasz formularz podajac DNS gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...