Miazga82 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, własie zamontowałem sobie moją nową grafe - Radeonka 9800Pro (medionek). Mam pytanie dotyczące ustawiania głębi cyfrowej, tak jak to było w sterownikach do nvidi; można było ustawić nasycenie kolorów, co dawało bardzo ładny efekt, ponieważ były one potem bardzo żywe i przyjemniej sie a monitor patrzyło. Teraz jako sterowników urzywam omegi 2.6.25 i jeszeli dobrze patzre to tam nei ma takiej opcji, mam takze zainstalowany ATI TrayTools, tam też szukałem ale bez owocenie. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Chodzi o "Digital Vibrance" czy coś w podobie? Niestety, nie ma takiej opcji i zajęło mi trochę czasu przyzwyczajenie się po przesiadce z GF2MX200 na R9000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 NO chodzi mi o takie nasycenie koloru, po dodaniu tej cyfrowej głębi kolory stają sie żywsze i wyrazniejsze. Ale dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...