culmen Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 szkoda ze za cholerę nie wiem o co chodzi ani jak grać ... ide spać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 nalezy przeprowadzic wszystkich na druga strone, sa trzy grupy - facieci, dziewcyzny i policjant z przestepca. PRzestepca leje wsystkich, a chlopaki z dziewczynami leja sie miedzy soba wtedy kiedy ktorys z nich jest wiekszy od pozostalych. Np wiekszy chlopak nie poplynie z mniejsza dziewczyna - bo ja zleje. Przestepca nie poplynie z nikim oprocz policjanta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Wszystkie osoby musza przedostać się na druga stronę rzeki. -Tratwa może unieść tylko 2 osoby na raz; -Ojciec nie może zostać z żadna z córek podczas gdy nie ma matki -Matka nie może zostać z żadnym z synów podczas gdy nie ma ojca -Złodziej (w więziennym ubraniu) nie może zostać z nikim pod nieobecność policjanta -Jedynie ojciec, matka i policjant umieją sterować tratwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Zrobiłem to, udało się :D. Kurde z 15minut nad tym siedziałem :). Odpowiedź: policjant + przestepca >sam policjant policjant + chłopak >policjant + przestepca ojciec + syn >sam ojciec matka + ojciec >sama matka policjant + przestepca >ojciec ojciec + matka >matka matka + córka >policjant + przestepca policjant + dziewczynka >policjant policjant + przestepca Edytowane 23 Czerwca 2005 przez BiAłY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Proste jak konstrukcja cepa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...