lookasw Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Cześć! Wiem, że ten temat nie do końca pasuje do tego działu forum, ale po głębszej analizie nie ma działu, do którego byłby on idealny. Sytuacja prezentuje sie nastepujaco. Przywiozlem z akademika komputer do domu i dolozylem do niego DVD, nagrywarke i stacje dyskietek :P. Przed ladowaniem Windowsa wyskakuje mi komunikad "Bad MAC address both in CMOS and DMI. Press F1 to continue". Sytuacja jest o tyle dziwna, ze nie zmienialem swojego MAC-a, a po drugie w domu mam siec i pod swoj kabel moge podpiac dowolnego kompa - nie potrzebuje znac i podawac MAC-a karty sieciowej. W akademiku jeszcze dziś wszystko fungowało bez zastrzezen. Co mam przestawic, zeby ten denerwujacy komunikat zniknal?? Dzieki za wszelka pomoc. Pozdrawiam Lukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Pewnie masz przestawic MAC skoro tego dotyczy komunikat, dziwne pytania zadajesz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...