Umbrella Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Prosto od Nvidia http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jesli ktos ma problem z kolorami w WMP niech wlaczy VMR w ustawieniach nakladki video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Na forum guru3D aż huczy od złych słów na temat tych FW. Ja jestem po formacie i zainstalowałem 77.50, a tu za pare godzin wychodzą nowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 a mi sie jakos albo wydaje albo spadla wydajnosc w gta sa , sprawdzcie sami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Własnie ludzie, po zainstaowaniu tych sterowników, mam złe kolory w filmach. JAkieś szare, albo rozmazane. O codeki tu nie chodzi. BO na innych sterach mam ok . JAKaś bedzie pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Własnie ludzie, po zainstaowaniu tych sterowników, mam złe kolory w filmach. JAkieś szare, albo rozmazane. O codeki tu nie chodzi. BO na innych sterach mam ok . JAKaś bedzie pomoc?? 1511295[/snapback] no kurde masz racje jakies takie nijakie te kolorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 od kiedy te stery sa WHQL ? przy instalacji winzgroza mówi że nie są podpisane cyfrowo (może nie dal GF6600GT ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) od kiedy te stery sa WHQL ? przy instalacji winzgroza mówi że nie są podpisane cyfrowo (może nie dal GF6600GT ?) 1512382[/snapback] od wczoraj sa juz WHQL http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Faktycznie powzne problemy z gamma nakladki video albo gamma 0,5 na minimum a jak troche rusze to odrazu gamma max 6,00 cholerka nie da sie moviesow ladnie ogladac, any ideas ??, wrocilem do 77.50 wydajnisc mam tam lepsza pozdrawiam @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak się w ustawieniach kolorów nakłądki wybierze "Ustawienia Zaawansowane" czy jakoś tak to gamma jest ok (też miałem tak jak mówisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ustawienia kolorow/zastosuj zmiany tak aby objely WSZYSTKO/WSZYSTKIE /profil kolorow TRYB ZAAWANSOWANY ...zastosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja nie mam najmniejszych problemow z tymi driverami :D o dziwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbrella Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) ja nie mam najmniejszych problemow z tymi driverami :D o dziwo :D 1517695[/snapback] a jaki masz jakosci obraz filmow znowu jakis Update June 29, 2005: Posted new Release Notes http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html Edytowane 29 Czerwca 2005 przez Umbrella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 witam mam pytanie,otóż po zainstalowaniu sterowników 72.72 mam dziwny obraz w media playerze podczas ogladania filmów,oraz trailerów gier(wer. media to 9.0).Wie ktoś jak ten problem rozwiązać,jeżeli tak to prosiłbym żeby ktoś szczegółowo krok po korku mi to wyjaśnił,najlepiej w punktach.Z góry dzieki za odpowiedz będe bardzo wdzięczny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 witam mam pytanie,otóż po zainstalowaniu sterowników 72.72 mam dziwny obraz w media playerze podczas ogladania filmów,oraz trailerów gier(wer. media to 9.0).Wie ktoś jak ten problem rozwiązać,jeżeli tak to prosiłbym żeby ktoś szczegółowo krok po korku mi to wyjaśnił,najlepiej w punktach.Z góry dzieki za odpowiedz będe bardzo wdzięczny. :) 1529753[/snapback] nie wiem czy glupota czy slepota nie pozwala Ci zajrzec wyzej? ustawienia kolorow/zastosuj zmiany tak aby objely WSZYSTKO/WSZYSTKIE /profil kolorow TRYB ZAAWANSOWANY ...zastosuj 1517417[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ale ja dokładnie nie moge znaleźć tej opcji kolorów gdzie ona dokładnie jest ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ok dzięki RIP znalazłem :),teraz sprawdze czy wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...