Skocz do zawartości
maziboss

Nie ma to, jak władowć kasę w biurko. ;]

Rekomendowane odpowiedzi

no niestety w polsce dell'e sa drogie, tam jeszcze wmiare ;)

ja po przeprowadzce za ołszyn na 100% bede szukał szklanego biruka do kompa, poza tym daje to fajny efekt zwłaszcza z podświetolną obudową... dla mnie cudo :)

1511816[/snapback]

jak juz za olszyn sie przeprowadzisz to zamawiam della u ciebie :D Znacie jakies strony z tymi szklanymi biurkami ?

Update

ten koles ma bardzo fajnie http://home.comcast.net/~krypt/desk2.JPG sie zastanawiam czy swojego soniaka tak nie powiesic...

Update 2

http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=54780250 znowu nie tak drogo jak na taki rozmiar matrycy

Edytowane przez maziboss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom bardzo fajny motyw z tą ścianą ale wolałbym normalnie na nóżce na biurku :)

za ołszyn spadam możliwe że w tym roku, może na początku następnego, zobaczymy jak mnie na uczelnie przyjmą :) ale nie usa tylko canada :P

co do tego della z aukcji to jak na polskie ceny i warunki to jeszcze jako tako do przyjęcia... przypuszczam że w USA/kanadzie jest niecałe 4000zł w przeliczeniu, no ale ile tam sie zarabia a ile tu :lol:

flo3 - nie ma sprawy

update : znalazłem ten sam monitorek, cena w kanadyjskich dolarach 1,399.00$

http://accessories.dell.com/sna/ProductDet...uctlisting.aspx czyli na oko na polskie 3600zł :) to tak jak mówiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łeee tam co tu kombinować, iść do sklepu i kupić porządne biurko. z porządnych sklepów IKEA jest najgorszym ;) imo ładniej wyglądałoby z czarnego (albo cuś w tym stylu) szkła...

co do konkurencji dla ikei, to mało kto jest finansowo w stanie kupić tam rzeczy w dodatku polacy mają troche inny i kiczowaty gust, a zanim to się zmieni to nie ma co liczyć na silną konkurencję :) chyba że siłą powstaną sklepy takich firm to i powoli ludzie zaczną to kupować. ale ceny są zachodnie a zarobki polskie jak narazie...

wniiosek - trzeba emigrować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm co do klawiatur to dla mnie jest jedna i jedyna - logitech ultrax flat. nie wiem czy już zrobili bezprzewodową wersję a jak zrobią to będzie idealna klawiaturka :)

widziałem na tych zdjęciach kilka takich klaw, ale generalnie albo jest ten najdroższy model logitecha który też jest fajny albo jakies inne wynalazki, które nie przypadły mi do gustu ze względu na duży skok klawisza...

a no i myszki wypasione mają :) wogóle wszystko lepsze, wiadomo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smalec wyszla bezprzewodowa wersja klawiaturki ultra x flat (cala czarna), ale niestety w komplecie z myszka chociaz myszke mozna sprzedac i zostawic tylko klawiature (w moim przypadku) ;) Maja ogolnie wszystko lepsze to sie zgadza, ale radze nie patrzec na podzespoly bo dopiero mozna dola zlapac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sie robi miszczu, poniewaz mam beznadziejny upload to przerobiłem je w linki i tyle. imo 650 to troche zamało ale jak uwazacie... pare procentów to ja zarobie dzisiaj wieczorem :D

a nie mogłeś mi tego napisac na PW zamiast tutaj :|

ps oblukam ta klawe bo to musi być cos... ciekawe czy myszka dobra czy razer diamondblack dalej rządzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....

a nie mogłeś mi tego napisac na PW zamiast tutaj :|

.....

1512385[/snapback]

Mogłem, ale mój post ma za zadanie spełnić funkcje wychowawcze i poglądowe również dla innych użytkowników. :-P

BTW, to i tak chyba lepsze niż oprocentowanie, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no az lezka sie w oku kreci, jakie to mozna miec stanowiska..... bez urazy chlopaki ale wszystkie stanowiska prezentowane w "Jak wyglada twoje stanowisko" sa....jakby to powiedziec.. ubogie/tandetne/badziewne. Nie ma co ukrywac zarabiaja o wiele wiecej niz my, co tu sie dziwic ze stac ich na G5+ jakis inny komp + kilka lcd >25`C + Ipod+ laptopik od maca.

Ehhh ile to lat bede musial jeszcze pracowac zeby zarobic na cos takiego.. U nas wydatek rzedy 500-600zl na biurko to juz jest od #$# kasy, a oni wydaja tyle na lampke :/ Takie życie...

No ale nie ma co sie smusci, trzeba sie cieszyc tym co sie ma :]

PS: głośników to naprawde nie umieja rozmieszczac :/ ale stanowiska maja jak ta lala.

PS2: najbardziej "klimatyczne" stanowisko moim zdaniem ( ich stanowiska ;) )

Dołączona grafika

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no az lezka sie w oku kreci, jakie to mozna miec stanowiska..... bez urazy chlopaki ale wszystkie stanowiska prezentowane w "Jak wyglada twoje stanowisko" sa....jakby to powiedziec.. ubogie/tandetne/badziewne.

poczekajta do niedzieli lub poniedzialku jak zamieszcze swoje stanowisko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym sie zgodze :) Najfajniejszy jest ten wielki monitor z dziewczynami na tapecie  :-P

1517839[/snapback]

ano bylem przed chilka w tesco i podskoczylem zobaczyc do vobisa co tam maja :lol: uwage moja zwrocilo duuuze pudlo, czytam a tam monitor lcd 30'

kur** dopiero teraz wiem jaka to jest przekatna :D moze kiedys ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maziboss czy na to stanowisko co "wystawiles" w jakie wyglada... mialem czekac? Jezeli tk to to jest standard i nie moze sie nawet rownac z najgorszym stanowiskiem z linków ;)

1517927[/snapback]

no te ... znowu nie przesadzaj bo niektorzy maja smietnik zamiast stanowiska np

http://www.sethevans.com/misc/room1.jpg

a $ nie sram chociaz chcialbym ;)

p.s.

moj pokoik ma tylko 3x3 meterki :rolleyes:

Edytowane przez maziboss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Wal-mart bedzie wchodzil na polski rynek, moze beda jakies pseudo-amerkanckie biurka i inne rzeczy podobne do tych na zdjeciach... z tego co czytałem to czesc ludzi tez tam kupuje akcesoria do stanowisk, ale raczej to ci mniej zasobni. więc będzie prawie akurat na kieszeń polaka :)

ale pewno skończy się na tym że przejmą taką biedronkę czy jakieś dyskonty i będzie samo beznadziejne żarcie tam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi