Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 duuuuuzo nam brakuje do tych stanowisk 1493923[/snapback] nawet tego nie skomentuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Ktoś pytał się o jakość monitorów LCD Dell'a, kolega sprezentował sobie 17" na urodziny (2200zł czy coś koło tego), i na nim wszystko chodzi sprawnie, nie ma smużenia etc. a jakość obraz też bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Polak też potrafi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 imo wszystko zalezy od zasobnosci portfela;) to nie lata 80te, w polsce tez juz mozna wiekszosc bajerow dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 no te ... znowu nie przesadzaj bo niektorzy maja smietnik zamiast stanowiska np 1517929[/snapback] kurna te kalosze pod biurkiem mnie zastanwiaja :} NO OFFENCE :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No właśnie.. a mnie zastanawia jedna sprawa.. Jeżeli ich stanowiska dla Polaków wyglądają tak 8-O z zewnątrz to ciekawe co jest w środku jednostki... :? Dla Polaków to pewnie tzw. kosmos a oni mają to na codzień :cry: i gdzie tu sprawiedliwość i równosc na tym swiecie :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Qrde...2x2,5 GHz, 4GB Ram X850XT, 300 GB hdd...a ja tu na głupiego Venicjusza nie mogę wysępić...:| Zapracowali sobie to mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endziork Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Jakie sprzety :) Wiecie gdzie tanio dostane takiego della, jakiego wieszosc amekrykanow posiada ? Edytowane 26 Maja 2006 przez endziork Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wiecie gdzie tanio dostane takiego della, jakiego wieszosc amekrykanow posiada ?Na Allegro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...