Ircek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Hey Kupiłem właśnie zestaw chłodzący do karty graficznej ( VGA silencer rev.3) i mam problem bo chce go podłączyć w miejsce fabrzycznego radiatora i za cholere nie moge znależć na karcie złącza zaslania dla silencera. Co robić?? Moja karta to HIS 9600 SE. Proszę o pomoc!! Na tym obrazku jest pokazane gniazdko (8 ) na karcie geforce 3 Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Ircek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 jesli tak wyglada to widac kolo agp wejscie na wentyl. swoja droga po co ci silencer na ta karte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ircek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Niestety nie tak wygląda mam inną:) a chce zmienic bo strasznie się radiatorek grzeje i wyskakuje mi niebieski ekran i restart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 podłącz do płyty głównej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...