mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ciekawi mnie jaka piosenka zyska ten piękny tytół hitu lata :) Rok temu było chyba Otwieram wino. W tym roku sam nie wiem co będzie :) Ja stawiam, że albo Green Day- Holiday, albo Sidney Polak- Chorwat, albo jakaś inna piosenka która zacznie być puszczana w radiu w środku wakacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja myśle że radia odkopią i zaczną puszczać stare dobre, np: Danzig-I Luciferi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ciekawi mnie jaka piosenka zyska ten piękny tytół hitu lata :) Rok temu było chyba Otwieram wino. W tym roku sam nie wiem co będzie :) Ja stawiam, że albo Green Day- Holiday, albo Sidney Polak- Chorwat, albo jakaś inna piosenka która zacznie być puszczana w radiu w środku wakacji :) 1510521[/snapback] A nie Ivan i Delfin w tamtym roku ?? :cry: Hitem Lata i tak będzie jakiś kicz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Chinka czikulinka z wietnamu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 gorillaz - feel good inc :?: ale watpie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Nie wiem czy warto się spierać ale są gusta i guściki . Wiadomo, że najczęściej hitem jest jakiś komercyjny - często na siłę sprzedany kawałek ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 jeszcze nie słyszeliscie jumajumaje 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 gorillaz - feel good inc :?: ale watpie ... 1510555[/snapback] fajnie by było, ale jeżeli chodzi o radia to słyszę to piosenkę tylko w trójce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wejdzcie lepiej na http://www.caesarspalaceweb.com/ i zapusccie sobie piosenki z dzialu music :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wejdzcie lepiej na 1510697[/snapback] ale shit....co do hitu lata pewnie znow to bedzie jakies numa numa jej czy inne [ciach!]o ze stajni 3 pedałow :lol: :lol: gdyby tak zaczeli puszczać prawdziwą muze....VADER!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Vader nie nadaje się na hit lata bo "dzieFczynki z gG" takiego czegoś nie słuchają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mleko - Kto Dogoni Psa :lol: Hit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 imho będzie to mleko i mandaryna :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Sorry, ale nie porównujcie utworu Gorillaz z numa jej, czarnym oczami czy asereje. Trzeba poczekać chyba jeszcze trochę na "wyłonienie się" hitu...Ten Mleko to....Czikulinke jak narazie to tylko na 4fun.tv widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Żartujesz chyba... jednak ta czikulinka dostała się do tv? Nieważne, że do niszowej, tandetnej 4fun.tv- zawsze to już tv :/ Dla mnie "hit lata" to pojęcie względne. I tak słucham tylko trójki, a tam na dobór muzyki raczej narzekać nie sposób. Niech sobie pospólstwo ;) słucha swojego dancepop'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja stawiam na GreenDay-Holiday (wypasss kawałek) ale hiciorem jest przecierz Crazy Frog - Axel no nie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No ba. Wszyscy tego sluchaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No ba. Wszyscy tego sluchaja :lol: 1510896[/snapback] Ale nie wszyscy lubią... Jak mozna po raz n-ty remixować axel - f :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Moja wypowiedz byla zartem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ile dałbym by zapomnieć cię, wszystkie chwile te, które są na nie bo chce.... :lol: Kiedyś było IchTroje... Liczymy ze bedzie to cos fajnego... :) @markollX: Ślij tego Green Daya na siddeveloper@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Sid: zassij sobie teledysk ;] http://www.videopimp.com/88main22/Green_Da...-_videopimp.mpg Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 :( 404 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ile dałbym by zapomnieć cię, wszystkie chwile te, które są na nie bo chce.... 1511056[/snapback] "Ile dałbym by zapomnieć ten skandal Żenującego clowna Klaudia ma downa Wszystkie chwile gdy debile te mają swe złe chwile " by Pokahontaz Oni powinni zostac hitem lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jutro u mnie koncert Pokahontaz :] Z racji Dni Libiąża - "Hip-hopowy piątek" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja tam nie słucham radia bo nawet w radiostacji i trójce shit puszczają... gorillaz jest bardzo fajna płytka ! no ale to raczje nei przejdzie. ja supportuje gangsta rap, numetal, trance, house itd. ale to przeciez nie przejdzie do "fłashnie DzIeWcZynK" tego nie lubia... o ttak pokahontaz też jak najbardziej :) "suczki, morda psie suczku, naucz się od psa w łóżku kilku kruczków" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja myśle że hitem będzie koleś który odłączył się od OZona Arseni [czy jakos tak] love me love me [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Poca ;P Juz myslalem ze nikt nie widzial "love me love me love me " :D To bedzie hicior. Na miare Ozonu lol . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja tam nie słucham radia bo nawet w radiostacji i trójce shit puszczają... gorillaz jest bardzo fajna płytka ! no ale to raczje nei przejdzie. ja supportuje gangsta rap, numetal, trance, house itd. ale to przeciez nie przejdzie do "fłashnie DzIeWcZynK" tego nie lubia... o ttak pokahontaz też jak najbardziej :) "suczki, morda psie suczku, naucz się od psa w łóżku kilku kruczków" :D 1511290[/snapback] diss, jaki diss reakcja normalna, na ten poziom rapu porażka totalna, kurde pokahontaz juz dla mnie przesluchane z deka ale jedyne co z polskiego lubie, szkoda ze PrAwdZifII HypHOPOfcy TEgo Nie LUbiOm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 no ja tez raczej polskiego nie tego, ale pokahontaz caly czas mi sie podoba :) sorry za OT. btw. moim zdaniem bedzie ten rob thomas-lonely, wszedzie leci :( juz wole akon-lonely :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 H & B - Morseton (na radyjku czesto zapuszczaja http://64.236.34.97:80/stream/1003) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...