FastlY Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 już tego divana w telewizji puszczają <_< no i najczęsciej słyszane ostatnio hity: Pussycat Dolls - Dont Cha Rihana - Pon De Replay Sean Paul - Well Be Burnin Nelly Fat Joe- Get it poppin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ostatnio najczęściej puszczają chyba Pussycat Dolls - Dont Cha i akurat to nagranie mi się podoba. :) Śmierć Crazy Frogom! blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 żygać mi się chce Crazy Frogiem ... brrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 A mi sie chce zygac tymi wszystkimi 'hitami' :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Pozwole sobie na drobną reaktywacje Ciepło się już robi, lato się zbliża Jak myślicie, co w tym roku będzie "powszechnie puszczane"? BTW Mam nadzieje, że nie będzie to coś pokroju "żaby" i innych tego typu EDIT: BLANTMEN, Blog27 i TH zostało już "przesłuchane" przez te dzieciaki, jak to słyszałem, żygać mi się chciało, a "żaba" nic ostatnio nie wydała, co byłoby popularne (i dobrze) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) A myślisz że co to będzie ? :? Obstawiam Blog 27, Tokio Hotel, Crazy Frog. Jest jeszcze jedna piosenka, nazywa się "Wo Bist Du, Mein Sonnenlicht?" czy jakoś tak - polecam wam ją ! Nie żeby się zasłuchiwać jakie to piękne itp. ale żebyście sobie posłuchali co w niemczech robi furorę. Znajde ją gdzieś na necie to zapuszcze tu linka :) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) moze DODA albo mandaryna cos stworzy nowego :) hahahahahaha jak mozna tych badziewi sluchac , a jak slysze hit na lato to mi sie orezada z komuni odbija :mur: dla mnie niema hitu na lato wiosne styczen czy inne takie slucham tego co mi sie podoba a nie lece za moda bo wszyscy tego sluchaja Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) macie, tylko nie zaplujcie monitorów :lol: Oni tak na serio. Swoją drogą to jest to nowy hit w Jambie :lol: Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 znam to od dawna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dużo lepiej to ja śpiewam podczas golenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) i tak lepsze od tokio hotel ktore leci na okraglo, znowu te "hity" beda nas meczyc w lato zalacza tv i zaczna walic TH i innymi dodami-mandarynami Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 macie, tylko nie zaplujcie monitorów :lol: Oni tak na serio. Swoją drogą to jest to nowy hit w Jambie :lol: nie pomyliles przypadkiem utworow?? :blink: :blink: przecież tego nie da się sluchać!!! już wolę katować się mandaryną, tokio hotel oprocz blok 27 bo tego nie trawie :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 US5 (oł je) Tokio Hotel To będą hity ! Obrzydzenie mnie bierze , jak ktos idzie w bluzie TH. Na słowo Kaulitz reaguje wielkim gniewem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Raz kiedy sie ciesze, ze zyje w blogiej nieswiadomosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) moze DODA albo mandaryna cos stworzy nowego :) hahahahahaha jak mozna tych badziewi sluchac , a jak slysze hit na lato to mi sie orezada z komuni odbija :mur: dla mnie niema hitu na lato wiosne styczen czy inne takie slucham tego co mi sie podoba a nie lece za moda bo wszyscy tego sluchaja Jestem tego samego zdania. W ogóle wszędzie teraz komercha, na każdym kroku. Wogóle te TH, Blog 27 i inne zespoły na punkcie których bzika mają szalone 13 i "crazy" spoko elo ziomki to imo big shit. Dla mnie to bezsensowne pierd*** delikatnie rzecz ujmując. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 big city life - mattafix hung up - madonna sorry - -=- ciagle to slysze w radiu no i jak wyzej b27 i th :unsure: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja jeszcze nie słyszałem żadnej "piosenki" Bloga27 czy Tokio Hotel :-) Może dlatego że radia nie słucham :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a "żaba" nic ostatnio nie wydała, co byłoby popularne (i dobrze)Uważaj bo sie ździwisz, HYMN NA MUNDIAL ma być śpiewany przez żabe :mur: Ale nie narodowy tylko taki ogólny chyba :angry: Przeżucam sie na trance i club. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 <_< Amatorzy.... MP3 [2.23MB] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 tera.. ?? hmm bankowo nowe pusycaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 nie pomyliles przypadkiem utworow?? :blink: :blink: przecież tego nie da się sluchać!!! już wolę katować się mandaryną, tokio hotel oprocz blok 27 bo tego nie trawie :mellow: Nie. Nawet sami zapraszają żeby ściągać ich dzwonek, videodzwonek i inny shit na komórke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ci trzej kolesie są straszni...wolałbym nie mieć telefonu niż mieć taki dzwonek. :) Moim zdaniem hitem tegorocznego lata będzie znowu coś w stylu creazy froga albo się pojawi sezonowy zespól... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Moze Juma Juma Jej wkroczy z nowym utworem? :P Ci trzej kolesie roxuja. Chyba sam juz lepiej umiem spiewac ;] do tego ten Tokio Style omg... juz widze wszystkie te laski z gimnazjum z bravo w lapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ciesze się że wam się podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nie słucham radia ale gdzie się nie ruszę to słyszę Kylie i ten nowy utwór Madonny. Dzięki Bogu nie słyszałem Tokio Hotel i Blog27. To że ich widziałem mi wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Co do hitów to jak wyżej niektórzy piszą, wśród młodszej populacji TH lub Blok ew. inne sezonowe ******, wśród starszych rozeznania nie mam. Zresztą staram się ograniczać oglądanie kanałów muzycznych/słuchania radia (chyba, że internetowe tematyczne), bo nie warto (choć czasem pojawi się coś normalniejszego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Hmm ja kiedyś też leciałem za hitami Teraz mam swoja muzyke i jej słucham niezależnie jaka moda Ale powiem że przyjemnie czasem na dyskotece raz jakiegoś hita usłyszeć i bawić się dobrze, niekoniecznie słuchając go potem ciągle :) KOMERCJA RZĄDZI ! Nie ma co :/ Co do tych trzech kolesi, to ta piosenka mogłaby być nawet świetna tylko gdyby oni tego nie śpiewali a ktoś bardziej profesjonalny :/ Ale oni są bardzo elo :lol: Ja niektóre hity wakacyjne miło kojarze, nowa miłość, itd ;) Tokio Hotel tak szybko jak wpadł tak szybko zniknął ten zespół i już raczej nie wróci chyba że ktos włozy znowu dużą kase zeby cos im nagrac bo na pewno ten ktos juz duzo na tym zarobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Hmm.. Big City Life rzeczywiście fajnie brzmi. "Push The Button" jest niezłe, ale to już trochę leciwy kawałek na hit lata. Ostatnio spodobało mi się "U2 ft Mary J Blige - One", ale wolne kawałki raczej nie zostają hitami lata. Tokio Hotel i Blog27? Państwu już podziękujemy. 100 razy wolę Amy Diamond. Gdzie się podziały czasy Coco Jumbo...? ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quistis Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) A ja tak się (szczęśliwie?) uchowałam, że nic o tym Tokio Hotel nie słyszałam, muzy również. Co to, jakiś nowy Backstreet Boys? :lol: Puszczają ich w radiu w ogóle (ja tam czasem rdst albo zetki posłucham)? Weźcie mnie uświadomcie, bo ich widzę na okładkach, a nie wiem co jest, heheh :) (i czy warto znać :wink: ) PS. do radia wraca macarena --- ja tam się cieszę :) Edytowane 3 Maja 2006 przez Quistis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Quistis jak ich nie znasz to nie musisz :D nic nie stracisz, ba, moze nawet zyskasz ! 3 chłopców w wieku około 17 lat grających pseudo punk rocka, mających miliony fanek i dziwny image Jest ich tylko 3 a utwory brzmią na przynajmniej 2 prowadzące gitary - i taka prawda, na zywo grają całkiem inaczej niz na plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...