PC_Speaker Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Hit lata wg. PC_Speaker : UWAGA !!!! and the winner is : Loituma .. megawypas i w ogóle sieczka ROTFL Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Haji & Emanuel - Take Me Away jak słyszę ten kawałek gdzieś w klubie to wymiatam na parkiecie jak wsciekły królik:) (Stonebridge Remix) Edytowane 13 Września 2006 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Paris Hilton - Stars Are Blind :lol: myśle, że to był hit wakacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Heh, Paris Hilton powiadasz? :mrgreen: Pomimo jej reputacji opartej na pewnym filmiku krążącym po sieci, to sama piosenka jest bardzo fajna. Niezła melodia i głos jest miły dla ucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Heh, Paris Hilton powiadasz? :mrgreen: Pomimo jej reputacji opartej na pewnym filmiku krążącym po sieci, to sama piosenka jest bardzo fajna. Niezła melodia i głos jest miły dla ucha. Wierzysz w cuda bo ja w playback :razz: Hit lata to pakito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ja tam czesciej słyszałem Paris niz Pakita :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 W Holadii hitem lata było "Boten Anna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Nickelback - Savin' Me The Buddhist Monks - My Spirit Flies to You East Clubbers - Sextasy Karmah - Just Be Good To Me Kalwi and Remi - Imagination MBrother - Trebles (Beach Edit) To z takich, które dość często słyszałem w radiu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) W Holadii hitem lata było "Boten Anna" Botten Anna jeszcze była zjadliwa ale Gnarls Barkley, Crazy i Put Your Hands Up 4 Detroit - Fedde Le Grand, Akcent - Jokero, Pakito - Living on video, Guillermo & Tropical Danny - Toppertje pod koniec pobytu w Holandii doprowadzało mnie do płaczu ;) btw. bawić się byłeś czy w pracy? Edytowane 30 Września 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 W pracy byłem. Na hali były głośniki, więc muza grała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...