Xalpha Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 FoX: jesteś jakims ich bylym fanem ?? :P Piszesz jakbys byl na ich koncercie ^^ PS: Kiedyś w radiu slyszalem ze TH mial trase koncertową, a suportem byl B27 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Onio przez pewien czas zafascynowany byłem :D Ale to trwało jakiś tydzień... i wtedy miałem ten koncert na kompie, dalej nawet mam, i po prostu zero porównania, totalna porażka Tak suportem był B27 ta trasa przejdzie do historii jako disco-punk-pośmielisko ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nie wiem co będzie hitem lata bo nie wiem co aktualnie jest na topie, ale wiem, że dla mnie hitami są i pozostaną Foggy - Come into my dreams i StatiX - Kill your idols no i jeszcze pare kawałków. Fajnie by było gdyby wróciły stare hity bo niektóre były naprawde fajne. Co do TH to ich jest cztrech (wokal, dwie gitary i perkusja) a średnia wieku to 16 lat. Nie to żebym tego czegoś słuchał ale mam w klasie kilku takich oszołomów (żeby nie było niedomówień - chodze do liceum) którzy tego słuchają. Gorzej że większość z nich to faceci :blink: A co do ich muzy to wkurza mnie jak słysze jak jakaś 13sto latka mówi że słucha "metalu" czyli TH :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Fajnie by było gdyby wróciły stare hity bo niektóre były naprawde fajne.Owszem. Jest kilka kawałków, których można nawet teraz posłuchać i są o niebo lepsze od tych nowości... A co do ich muzy to wkurza mnie jak słysze jak jakaś 13sto latka mówi że słucha "metalu" czyli TH :mur::blink: Przy takim szufladkowaniu, to gdzie ja mam upchnąć np. "St.Anger" by Metallica? Jeszcze taki gatunek nie powstał? A w ogóle to szkoda, że "cięższym" utworom jest trudniej zostać hitami lata. Dla mnie np swoistym hitem przełomu lata/jesieni 2005 był "Wake Me Up When September Ends". Podoba mi się piosenka Happy BirthdayO właśnie - zapomniałem o niej. Ona ma duże szanse - całkiem miły dla ucha kawałek. Edytowane 3 Maja 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Podoba mi się piosenka Happy Birthday :D i wiele innych. Co do postu wyżej metal to tylko dla koneserów ja nie moge zapomniec piosenek Death i Amon Amarth B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A w ogóle to szkoda, że "cięższym" utworom jest trudniej zostać hitami lata.No niestety tak jest. Ale co zrobić, szersza publiczność raczej nie przepada za ryczeniem do mikrofonu blizej nieokreślonych dźwięków w akompaniamencie nawalania na perkusji :lol: Chociaż ciekawie by było gdyby się szło ulicą w jakimś nadmorskim kurorcie a tak z głośników taki Vader lub Behemoth czy coś w ten deseń :lol: Mi tam by to odpowiadało ale mojej rodzinie już nie ;] Co do hitu to jeszcze Love Generation ujdzie. Ale mam lepszy pomysł. Jak nasi wrócą z Mundialu to hitem będzie "Nic się nie stało..." :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Love Generation fajne jest, jak dla mnie najlepszy kandydat na hit lata. Notabene tutejszy nieoficjalny hymn studentow Erasmusa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Jesteśmy już coraz bliżej wakacji, lata IMO Do tytułu "hitu lata" pretendują: Olav Basoski - Waterman Filterfunk - SOS Madonna - Get Together The Disco Boyz - Hey, St. Peter A z polskich to Reni Jusis - Magnes :razz: Wszystkie są w miare znośne, szczęście że w tym roku nie ma wysypu żab, mlek, mezów i takich tam... Era techno: "Co sie stao?! Co sie stao? łazienka jest zamknieta. Jak to zamnknięta? Łazienka jest zamknięta. Jak to zamknięta? Co sie stao? (...) CCcccoooooooo ssssssssieeeeeeeee sttttaaaaaaooooo????" A na serio to będzie jakiś kicz pewnie ;) BTW. Co do Meza w tym roku jak był na Dniach Chrzanowa to podobno i pomidor na scene poleciał :D Nietaktem ze strony Urzędu Miasta chyba było go zapraszać :) Ale co do HH to dobrze wspominam koncert Pokahontaz i mnie w miasteczku. Wogóle to było całe HH popołudnie, najpierw tacy amatorzy, później Poka... A potem burmistrz się wkurzył "bo przeklinali" i powiedział że HH niet ;] Ja tam kiedyś byłem an Peji w takim małym miasteczku, też super było Już naszczęście nie "rajcuje" mnie taka muz.a A pozatym Maciuś z Klanu roxi (Co sie stało? Co sie stało? Łazienka jest zamknięta! Daj sróbokręt. Maciusiu, synku.. Browar Bartek :lol:) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No niestety tak jest. Ale co zrobić, szersza publiczność raczej nie przepada za ryczeniem do mikrofonu blizej nieokreślonych dźwięków w akompaniamencie nawalania na perkusji :lol: Chociaż ciekawie by było gdyby się szło ulicą w jakimś nadmorskim kurorcie a tak z głośników taki Vader lub Behemoth czy coś w ten deseń :lol: Mi tam by to odpowiadało ale mojej rodzinie już nie ;] Co do hitu to jeszcze Love Generation ujdzie. Ale mam lepszy pomysł. Jak nasi wrócą z Mundialu to hitem będzie "Nic się nie stało..." :lol: A wiesz kto wygrał eurowizję?? Wiem że tamci wykonawcy to pokroju Ich troje ale jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) A tam głupoty pipczycie, jak dla mnie hit lata to Coco Jambo. I tak już od parunastu lat :). Kiedyś to była muzyka znośna, a teraz to takie piski i głupie [ciach!]lenie. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Dla mnie jedyna prawdziwa muzyka to lata 70, 80, 90. Odnośnie Eurowizji - wioska jak cholera. Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Era techno: "Co sie stao?! Co sie stao? łazienka jest zamknieta. Jak to zamnknięta? Łazienka jest zamknięta. Jak to zamknięta? Co sie stao? (...) CCcccoooooooo ssssssssieeeeeeeee sttttaaaaaaooooo????" A na serio to będzie jakiś kicz pewnie ;) BTW. Co do Meza w tym roku jak był na Dniach Chrzanowa to podobno i pomidor na scene poleciał :D Nietaktem ze strony Urzędu Miasta chyba było go zapraszać :) Ale co do HH to dobrze wspominam koncert Pokahontaz i mnie w miasteczku. Wogóle to było całe HH popołudnie, najpierw tacy amatorzy, później Poka... A potem burmistrz się wkurzył "bo przeklinali" i powiedział że HH niet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Imo hitem lata zostaną Kanikuły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Imo hitem lata zostaną KanikułyPotwierdzam :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Pewnie zrobią hitem jakiś wybajerowany remix starego nagrania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 a moze patrzac po eurowizji coz z twórczości lordi? byla by beka ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Gdzie nie przelacze, to mam duze prawdopodobienstwo uslyszecz: Rihanna - S.O.S (Someone Rescue Me) :lol: Toz to hit lata ! Nie jaraja mnie takie tanie hity, ktore po Polsku sa gorsze od disco w polu... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Bushman - No one else Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dzizas, skad Wy bierzecie te tytuly ? :huh: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja obstawiam Kalvi&Remi - Explosion oraz najnowszego Equadora tylko do tej pory nie znam wlasciwej nazwy tego utworu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Ta i kalwi dzwoni lol :mur: hit lata buahaha dla mnie nie ma takiego czegoś, po co później wszyscy tym rzygają bo wszędzie lecą jakieś badziewia. Hitą lata mówimy dziękuje do widzenia. :blink: Edytowane 16 Czerwca 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 HDR_o9 : Jeżeli chodzi o wersję ze śpiewanym refrenem to to jest Star Stylers - Keep On Moving ;) Sam to niedawno przerabiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Wow - to jest to !! Tak dlugo tego szukalem !!! Dzieki !! Pytalem tylu mega znawcow !! Nikt mi nie byl wstanie powiedizec o co chodzi,a to ten utworek !! Equadore spiewany przez panienke,no prosciej juz sie nie dalo tego wytlumaczyc.Slowa z refrenu: Come on baby I want to party Come on right to the dancefloor I wanna swing the day off And everybody's moving So come on keep on grooving So if you want to party Come on and move your body Come on and move your body Your body and your soul So you can hear the dj He takes you in control So step into this beat now That beat that makes you move The movement gives you power The power to the groove A teraz zaspiewajcie to nucac melodie z equadoru :) Edytowane 16 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Franek Kimono - Tankowanie nocą... To jest hicior, reszta się kryje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Radio Chlew - "Wioska moja kochana" :lol: nie mam pojecia co tak naprawde w tym roku bedzie "trendi" kalwi&remi - geez.... wolałbym coś nowszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://p12.pl/mn.htm To będzie hit lata 2006 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A piosenka sylver- lay all your love on me wpadła mi w ucho i nie jest zła ( wiem że to stary kawałem ABBY :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 http://p12.pl/mn.htm To będzie hit lata 2006 :D :lol: Świetne bity :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 na codzień nie słucham "hitów lata" :lol: ale ostatnio po za gatunkiem muzyki której słucham w ucho wpadł mi kawałek: Bob Sinclar - World Hold On i uważam, że jest świetny B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Teddybears Sthlm feat Mad Cobra - Cobrastyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...