Skocz do zawartości
mkl

Hit Lata :]

Rekomendowane odpowiedzi

Onio przez pewien czas zafascynowany byłem :D Ale to trwało jakiś tydzień... i wtedy miałem ten koncert na kompie, dalej nawet mam, i po prostu zero porównania, totalna porażka

Tak suportem był B27 ta trasa przejdzie do historii jako disco-punk-pośmielisko ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co będzie hitem lata bo nie wiem co aktualnie jest na topie, ale wiem, że dla mnie hitami są i pozostaną Foggy - Come into my dreams i StatiX - Kill your idols no i jeszcze pare kawałków. Fajnie by było gdyby wróciły stare hity bo niektóre były naprawde fajne.

Co do TH to ich jest cztrech (wokal, dwie gitary i perkusja) a średnia wieku to 16 lat. Nie to żebym tego czegoś słuchał ale mam w klasie kilku takich oszołomów (żeby nie było niedomówień - chodze do liceum) którzy tego słuchają. Gorzej że większość z nich to faceci :blink: A co do ich muzy to wkurza mnie jak słysze jak jakaś 13sto latka mówi że słucha "metalu" czyli TH :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było gdyby wróciły stare hity bo niektóre były naprawde fajne.

Owszem. Jest kilka kawałków, których można nawet teraz posłuchać i są o niebo lepsze od tych nowości...

A co do ich muzy to wkurza mnie jak słysze jak jakaś 13sto latka mówi że słucha "metalu" czyli TH :mur:

:blink:

Przy takim szufladkowaniu, to gdzie ja mam upchnąć np. "St.Anger" by Metallica? Jeszcze taki gatunek nie powstał?

A w ogóle to szkoda, że "cięższym" utworom jest trudniej zostać hitami lata.

Dla mnie np swoistym hitem przełomu lata/jesieni 2005 był "Wake Me Up When September Ends".

Podoba mi się piosenka Happy Birthday

O właśnie - zapomniałem o niej. Ona ma duże szanse - całkiem miły dla ucha kawałek. Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ogóle to szkoda, że "cięższym" utworom jest trudniej zostać hitami lata.

No niestety tak jest. Ale co zrobić, szersza publiczność raczej nie przepada za ryczeniem do mikrofonu blizej nieokreślonych dźwięków w akompaniamencie nawalania na perkusji :lol: Chociaż ciekawie by było gdyby się szło ulicą w jakimś nadmorskim kurorcie a tak z głośników taki Vader lub Behemoth czy coś w ten deseń :lol: Mi tam by to odpowiadało ale mojej rodzinie już nie ;]

Co do hitu to jeszcze Love Generation ujdzie. Ale mam lepszy pomysł. Jak nasi wrócą z Mundialu to hitem będzie "Nic się nie stało..." :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy już coraz bliżej wakacji, lata

IMO Do tytułu "hitu lata" pretendują:

Olav Basoski - Waterman

Filterfunk - SOS

Madonna - Get Together

The Disco Boyz - Hey, St. Peter

A z polskich to Reni Jusis - Magnes :razz:

Wszystkie są w miare znośne, szczęście że w tym roku nie ma wysypu żab, mlek, mezów i takich tam...

Era techno:

"Co sie stao?! Co sie stao? łazienka jest zamknieta. Jak to zamnknięta? Łazienka jest zamknięta. Jak to zamknięta? Co sie stao? (...) CCcccoooooooo ssssssssieeeeeeeee sttttaaaaaaooooo????"

A na serio to będzie jakiś kicz pewnie ;)

BTW. Co do Meza w tym roku jak był na Dniach Chrzanowa to podobno i pomidor na scene poleciał :D Nietaktem ze strony Urzędu Miasta chyba było go zapraszać :) Ale co do HH to dobrze wspominam koncert Pokahontaz i mnie w miasteczku. Wogóle to było całe HH popołudnie, najpierw tacy amatorzy, później Poka... A potem burmistrz się wkurzył "bo przeklinali" i powiedział że HH niet ;]

Ja tam kiedyś byłem an Peji w takim małym miasteczku, też super było

Już naszczęście nie "rajcuje" mnie taka muz.a

A pozatym Maciuś z Klanu roxi (Co sie stało? Co sie stało? Łazienka jest zamknięta! Daj sróbokręt. Maciusiu, synku.. Browar Bartek :lol:)

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety tak jest. Ale co zrobić, szersza publiczność raczej nie przepada za ryczeniem do mikrofonu blizej nieokreślonych dźwięków w akompaniamencie nawalania na perkusji :lol: Chociaż ciekawie by było gdyby się szło ulicą w jakimś nadmorskim kurorcie a tak z głośników taki Vader lub Behemoth czy coś w ten deseń :lol: Mi tam by to odpowiadało ale mojej rodzinie już nie ;]

Co do hitu to jeszcze Love Generation ujdzie. Ale mam lepszy pomysł. Jak nasi wrócą z Mundialu to hitem będzie "Nic się nie stało..." :lol:

A wiesz kto wygrał eurowizję?? Wiem że tamci wykonawcy to pokroju Ich troje ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam głupoty pipczycie, jak dla mnie hit lata to Coco Jambo. I tak już od parunastu lat :). Kiedyś to była muzyka znośna, a teraz to takie piski i głupie [ciach!]lenie. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Dla mnie jedyna prawdziwa muzyka to lata 70, 80, 90.

Odnośnie Eurowizji - wioska jak cholera.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Era techno:

"Co sie stao?! Co sie stao? łazienka jest zamknieta. Jak to zamnknięta? Łazienka jest zamknięta. Jak to zamknięta? Co sie stao? (...) CCcccoooooooo ssssssssieeeeeeeee sttttaaaaaaooooo????"

A na serio to będzie jakiś kicz pewnie ;)

BTW. Co do Meza w tym roku jak był na Dniach Chrzanowa to podobno i pomidor na scene poleciał :D Nietaktem ze strony Urzędu Miasta chyba było go zapraszać :) Ale co do HH to dobrze wspominam koncert Pokahontaz i mnie w miasteczku. Wogóle to było całe HH popołudnie, najpierw tacy amatorzy, później Poka... A potem burmistrz się wkurzył "bo przeklinali" i powiedział że HH niet ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie nie przelacze, to mam duze prawdopodobienstwo uslyszecz: Rihanna - S.O.S (Someone Rescue Me) :lol: Toz to hit lata !

Nie jaraja mnie takie tanie hity, ktore po Polsku sa gorsze od disco w polu... [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta i kalwi dzwoni lol :mur: hit lata buahaha dla mnie nie ma takiego czegoś, po co później wszyscy tym rzygają bo wszędzie lecą jakieś badziewia. Hitą lata mówimy dziękuje do widzenia. :blink:

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow - to jest to !! Tak dlugo tego szukalem !!! Dzieki !! Pytalem tylu mega znawcow !! Nikt mi nie byl wstanie powiedizec o co chodzi,a to ten utworek !! Equadore spiewany przez panienke,no prosciej juz sie nie dalo tego wytlumaczyc.Slowa z refrenu:

Come on baby I want to party

Come on right to the dancefloor

I wanna swing the day off

And everybody's moving

So come on keep on grooving

So if you want to party

Come on and move your body

Come on and move your body

Your body and your soul

So you can hear the dj

He takes you in control

So step into this beat now

That beat that makes you move

The movement gives you power

The power to the groove

A teraz zaspiewajcie to nucac melodie z equadoru :)

Edytowane przez HDR_o9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi