BadKENNY Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tak jak w temacie...jaki układ proponujecie ?? Myślałem o jednym z tyłu a drugi na górze zasilacza, ale tak sobioe patrze na www.taga.com i tam raczej niestosują takeigo rozwiązania, a napewno na tym troszke sie znają :) Za to na każdym taganie wiatraki są ustawione równolegle(1 z przodu wydmuciach!e, a drógi z tyłu wciąga z obudowy). Co o takim rozwiązaniu myślicie ?? Odrazu by troche z obudowy wyciągneło ciepełka. Na pierwszej stronie www.tagan.com jest taka fajna animacja ilustrująca działanie tego chłodzenia, tylko te zasilacze na górze mają jesze taki otwór przez który dodatkowo zasysane jest powietrze i właśnie nie mam pojecia czym on jest zakryty...tak aby był swobodny przepływ powietrza, ale dziury też niemoże być :) A moze ktoś ma jakiegoś tagana z tą dziurką na górze ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadKENNY Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Qrcze nikt nic nie odpisze ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dobra, a może najpierw powiedz jaki to zasilacz?? I co masz zamiar biedakowi zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadKENNY Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zasilacz Tracer 400W...najtańszy badziew. A chce wymienić wiatraki na cichsze bo te standartowe są straszne. No i oczywiście wychłodzić go bo niemiłosiernie ogrzewa mi bude. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Kup lepszy zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadKENNY Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 EJ NO BEZ TAKICH :) Lukam na te leprze zasilacze i chyba zdecyduje sie na wiatrak z tyłu i z przodu, co wy na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A jak na tym to może być chyba z przodu i z tyłu. Najlepsza wydajność będzie chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Sprzedaj te [ciach!]o i kup na allegro fortrona już fsp350mdn ten z 12cm wiatrakiem bedzie na bank lepszy a kosztuje 52zł + 10zł wysyłka i masz 1rok gwary uwierz mi będzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...