michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 www.sirius.pl tam masz cennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 hmmm a ile kosztuje ??RaF po kij Ci cyrixa bierz p2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 PII400!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do 100zł raczej nie da rady tego kupić. Ja mam PII 333 na jakiejś badziewiastej płytce. Udostępniam SDI przy pomocy freesco z dyskietki, bez HDD i chodzi super stabilnie - zero problemów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a tego CYRIXA bym ci nie radził brać :/ lepiej weź P2 350MHz który jest lepszy od tego CYRIXA, no moze troche bardziej sie grzeje ale jesli chodzi o wydajność to z CYRIXAMI nie poszalejesz :) w wydajności juz lepszy bedzie P2 350MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 to poleccie mi seszcze jakas dystrybucje na serwia maja byc 3 sieciowki (1 do kablowki i 2 do lokala bo nie mamy huba) i najlepiej zeby mozna ja bylo upchnac na 1 dyskietce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 to poleccie mi seszcze jakas dystrybucje na serwia maja byc 3 sieciowki (1 do kablowki i 2 do lokala bo nie mamy huba) i najlepiej zeby mozna ja bylo upchnac na 1 dyskietce mam w ten sam sposob u siebie zrobione, tylko ze ja mam w servie hdd, z zaladowalem redhat, z postawionym serverem ftp, ssh, pieski, i oczywiscie squid - ktory bardzo umila przegladanie www ;) a co do dystrybucji 1 fdd to nie do mnie :) Aha dysk to 1,2gb, poleacm wiecej, np 2 gb to bedziesz mogl sobie na noc zapuscic sciaganie filma czy gierki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 dysk to troche pozniej (planujemy ok 6-8GB) narazie na flopie chce to puscic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 teraz mam dylemat czy PII 350 (3.5x100) czy 300 (4.5x66) na plycie mam magistrale max 100 czy ten 300 pujdzie na 450 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 ja bym ci radził 350MHz :/ bo o niebo wydajniejszy, a zresztą po co chcesz podkręcać tego proca ??????? P2 350MHz z powodzeniem wystarczy do większości systemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 sam miałem takiego PROCA i spisywał się na medal :) jedyną rzeczą jaka mnie trzymała w grach to była grafika (ATI Rage PRO 8MB) :( a tak pozatym to COOL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...