Krajan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam, mam pytanko, u mnie dysk wykrywa bez problemu, ale u mojego kolegi nie chce go wykryc za nic, na tych samych tasmach inny dysk chodzi, wczesniej mu go wykrywal ale po zmianie procka na athlon [barton] 2800+ i collera na Freezone 80Cu nie chce go wykryc, zasilacz Deer'a 400W, dysk dostaje napiecie, wiecie co moze byc ? Z goory thx za odp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 w biosie też go nie widzi? jak ustawisz na auto to coś wykrywa czy nie, daj w biosie żeby wykrył dysk na odpowiednim kanale ide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 w biosie nie wykrywal, ale po przeflashowaniu biosu wszystko jest ok. dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...