xpdn Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) mam od wczoraj Sony 17" HS74B, ale nistety 1 pixel jest wypalony, trzeba wymienic dziada. nie mam mozliwosci wymieny na ten sam model(bo ich juz nie ma) ,co najwyzej na HS75B, nieco nowszy ale BEZ DVI;/ DVI by sie przydalo. Ktory z monitorow, najlepiej Sony, Nec (ewentualnie Samsung, LG) bylby najlepszym wyborem do ok 1300PLN ,marzenim bylby z DVI dobrymi paramtrami i UltraBright... jak nie doradzicie czego dobrego to bede chyba skazany na 'leżak 'HS75b bez dvi Edytowane 23 Czerwca 2005 przez xpdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o parametry to polecam LG1730P, może nie ma tak efektownego wyglądu jak sony, ale posiada wszelkie bajery typu pivot itp... (parametry też ma lepsze). Ceny: http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/3779 A jeśli masz za dużo kasy(ok 1500zł) to będziesz miał szpanerski 1740P. Za LG przemawia również gwarancja i toże korzysta z własnych matryc. Alternatywą jest samsung, ale myślę że lepiej tego LG niz sony bez DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ej pd ostatnio ojciec mojego kolegi jarka kupił sobie ten mnie też sie podoba ładny jest i wogóle ma sporo zajefajnych opcji, poza tym jest lajtowy, a jakbyś sobie jeszcze myszke i klawiature kupił to by już całkiem fajnie było yh! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18861 ten ma fajne parametry 8ms DVI za 1300zł i jeszcze ta super gwarancja przez 3 lata bez martwych pikseli - jeden wyskoczy i wymiana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ta... tylko ten soniak nie ma DVI... w wersi z DVI kosztuje jakies 200zeta wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Ja także polecam LG 1730P - bardzo fajny monitor. Pewnie sporo osób się ze mną nie zgodzi, ale za te 1300 zł to jedna z ciekawszych pozycji w segmencie 17". Czas reakcji matrycy dobry, kolorki dobre, wygląd to może nie dzieło sztuki, ale estetyczny. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Dreggo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...