Piotrekus Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wszystko wyjaśniłem w temacie?? Wie ktoś co trzeba zrobić aby pamięci i chipset na radku 9500 były idealnie czyste?????? Bardzo proszę. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 u mnie dobrze sprawdza się zwykły domowy sposób - zmywacz do paznokci mamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekus Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dzieki sprawdze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zmywacz musi zawierać aceton a nie witaminki sporo szukałem takiego zmywacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackangel Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Alkohol izopropylowy czyli takie coś http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=295 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 spyrytusem ale toche sie 3a pomęczyc bo wolno schodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...