Tallib Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mam filmik np.15 MB i chciałbym zmniejszyć to coś do np 4 MB wiem, że obraz się zmieni [rozdzielczosć] i moze być mniejszy itp. ale jakim programem [najlepiej darmowym] to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dzięki wszystkim za liczne podpowiedzi:)...znalazłem- program nazywa się ViRTUALDUB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 RMVB Converter zmieni Twoje 15 mb w 5 mb z minimalnymi stratami, to jest "+" natomiast "-" to to ze program zmienia format pliku na rmvb i aby go obejrzec trza se install kodeka rmvb, pozdro . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...