Dr@GuN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) mam taki zasilacz , a do całego kompa w tej chwili brakuje mi tylko zasilacza , czy da sie zrobić choćby taki zasilacz ?? bo ma on 250w a to wystarczy dla tego procka.... to jak czy to wygląda podobnie czy nie ?? edit ; pospieszcie się , bo czas ucieka a mi sie spieszy :mellow: czytałem coś takiego - http://allegro.pl/show_item.php?item=55000318 chodzi mi o taką samą tylko w drugą stronę.... Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 To moze ryzykowne byc. Jesli to jakis niezbyt wypasny sprzet to kup cos za 50 zl i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ryzykowne..... mnie to ten komp bendzie wisiał , a zasilacz ma być cich... a ten co mam nie robi nawet lekkiego szumu.....więc mi na nim zależy......... pozatym może jakieś schematy i wszystko sie uda , pytam sie tylko was czy to możliwe , bo tamten zasilacz to markowy kiedyś był.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) ryzykowne..... mnie to ten komp bendzie wisiał , a zasilacz ma być cich... a ten co mam nie robi nawet lekkiego szumu.....więc mi na nim zależy......... pozatym może jakieś schematy i wszystko sie uda , pytam sie tylko was czy to możliwe , bo tamten zasilacz to markowy kiedyś był.... 1511610[/snapback] Ryzyko jest duże. Zależy ile kaski chcesz wydać ja mam 420 chiftec i antka 2400xp i Asusa vV9999 LE 16/6. Kiedyś miałem 300W jakiś tam i....co się stało .... dym iskry i spalony dysk twardy.......(szkoda zdięć :oops: ) Im więcej urządzeń tym lepszya zasiłka .Ja bym nie ryzykował.......... (ostatnio teściowej wymieniałem zasiłke 350W kondory poszły ale nic poważnego się nie stało :wink: ) W drugą stronę? Nie widziałem. :unsure: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Tank_26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 bo to stray komp , tylko dla starego jako maszyna do dokumentów.... żeby sobie mogł w ciszy spokojnie pomyśleć , a komp to p2 350mhz na samym radiatorku....płyta p2b-f komp jest niesłyszalny jak sie wykluczy zasilacz , widać tylko że diody się święcą i po tym można poznać że wogule ejst włączony...... dla mnie jak sie spali to pies go je*** byle jemu starczył... jeżeli nie jest to możliwe to nie bendze kombinował , tylko podmienie zasilacz od znajomego on ma podobny tylko jego płyta obsługuje zasilacze i at i atx więc się zmaienie zwłaszcza że jego zasilacz to 240w..... :unsure: dzięki za pomoc . B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...