Skocz do zawartości
Dr@GuN

Przejściówka Zasilacz At-atx , Czy Istnieje

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki zasilacz , a do całego kompa w tej chwili brakuje mi tylko zasilacza , czy da sie zrobić choćby taki zasilacz ?? bo ma on 250w a to wystarczy dla tego procka.... to jak czy to wygląda podobnie czy nie ??

edit ; pospieszcie się , bo czas ucieka a mi sie spieszy :mellow: czytałem coś takiego - http://allegro.pl/show_item.php?item=55000318 chodzi mi o taką samą tylko w drugą stronę....

Edytowane przez Dr@GuN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ryzykowne..... mnie to ten komp bendzie wisiał , a zasilacz ma być cich... a ten co mam nie robi nawet lekkiego szumu.....więc mi na nim zależy......... pozatym może jakieś schematy i wszystko sie uda , pytam sie tylko was czy to możliwe , bo tamten zasilacz to markowy kiedyś był....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ryzykowne..... mnie to ten komp bendzie wisiał , a zasilacz ma być cich... a ten co mam nie robi nawet lekkiego szumu.....więc mi na nim zależy.........  pozatym może jakieś schematy i wszystko sie uda , pytam sie tylko was czy to możliwe , bo tamten zasilacz to markowy kiedyś był....

1511610[/snapback]

Ryzyko jest duże. Zależy ile kaski chcesz wydać ja mam 420 chiftec i antka 2400xp i Asusa vV9999 LE 16/6. Kiedyś miałem 300W jakiś tam i....co się stało ....

dym iskry i spalony dysk twardy.......(szkoda zdięć :oops: ) Im więcej urządzeń tym lepszya zasiłka .Ja bym nie ryzykował.......... (ostatnio teściowej wymieniałem zasiłke 350W kondory poszły ale nic poważnego się nie stało :wink: )

W drugą stronę? Nie widziałem. :unsure:

Edytowane przez Tank_26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo to stray komp , tylko dla starego jako maszyna do dokumentów.... żeby sobie mogł w ciszy spokojnie pomyśleć , a komp to p2 350mhz na samym radiatorku....płyta p2b-f komp jest niesłyszalny jak sie wykluczy zasilacz , widać tylko że diody się święcą i po tym można poznać że wogule ejst włączony...... dla mnie jak sie spali to pies go je*** byle jemu starczył... jeżeli nie jest to możliwe to nie bendze kombinował , tylko podmienie zasilacz od znajomego on ma podobny tylko jego płyta obsługuje zasilacze i at i atx więc się zmaienie zwłaszcza że jego zasilacz to 240w..... :unsure: dzięki za pomoc . B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi