_nc_ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam. Mam pytanko.Mozecie mi wytlumaczyc co to symbian i do czego on służy. Podajcie mi telefony które go posiadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 to system operacyjny dla telefonu a sluzy hmm jak winda na kompie albo linux telefony to bys musial poszukac na forum bo troche tematow bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3Jarz4b Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 www.symbianonline.com Tam znajdziesz mase informacji, ktore Cie interesuja. A sybmian po krotce to system operacyjny w smartphone'ach. Daje praktycznie nieograniczone mozliwosci. Mozna ogladac divxy na telefonie z napisami. Jest nawet acrobat reader na symbiana :) Na symbianie mozna tez uruchomic niemal wszystkie gry z nokii n-gage. Liste telefonow obslugujacych symbiana znajdziesz na w/w stronie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...