pawerys Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam!! Czy korzystając z promocji na Neotrade TP 512 (korzystanie z usługi przez 2 msc i późniejsza rezygnacja) konieczna jest zmiana abonamentu telefonicznego z socjalnego na droższy? Czy isnieje jakaś możliwość aby mieć Neostradę i korzystać z abonamentu socjalnego? Dziekuję z góry za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Jesli masz abonament socjalny to nie mozesz kozystac z Neo.. musisz wykupic Abonament Standardowy i dopiero zalozyc Neo ps. Na zmiane Abonamentu czekasz okolo 25dni Pozdro. B) B) Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Mrugacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) z tego co wiem nie. W regulaminie jest napisane ze neo mozna zalozyc tylko na abonamencie standartowym lub wyzszy. Ale teraz nie ma abonamentu standartowego w cenniku, wiec neo mozesz zalozyc po przejsciu z socjalnego na plan 60 minut za darmo. ps kiedys mozna bylo zrobic ze po zalozeniu neo zglaszalo sie przejscie na socjala i niekiedy nawet babki na 9393 przyjmowaly takie zlecenie ale teraz chyba ich system juz tego nie przyjmuje. Z dobrych zrodel wiem ze od sierpnia zmienia sie regulamin uslug internetowych w tp. Ciekawe co teraz wymysla :mur: edit wcale nie prawda ze na zmiane czeka sie 25dni. Jesli sie zgłosi zmiane abonamentu powiedzmy teraz 22-23 to zazwyczaj od nowego miesiaca jest juz nowy. (zazwyczaj o ile klijent reguluje rachunki w terminie,oraz osoba wprowadzajaca dane w sytsem sie nie walnie) jesli bedziesz zglaszal to na 9393 to zapytaj kto przyjmuje zgloszenie. Mozesz pozniej zadzwonic w miesiacu od ktorego zamawiales i sprawdzic czy juz jest wlaczony(jesli nie wiesz kogo wina) Edytowane 23 Czerwca 2005 przez ^KapitaN^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frg Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 własnie kilka dni temu zmieniłem pakiet z socjalnego na ten drugi, standardowy bodaj sie nazywa i bedzie aktywny dopiero od 1.09 tak wiec nie zmieszcze sie w okresie promocyjnym neo. Neo tez zamowilem przy okazji (512), zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Oby bylo lepsze od mojego obecnego lacza (osiedlowe 1mb, strasznie wolne i okrojone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...