Skocz do zawartości
pawerys

Neostrada A Abonament Telefoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Czy korzystając z promocji na Neotrade TP 512 (korzystanie z usługi przez 2 msc i późniejsza rezygnacja) konieczna jest zmiana abonamentu telefonicznego z socjalnego na droższy?

Czy isnieje jakaś możliwość aby mieć Neostradę i korzystać z abonamentu socjalnego?

Dziekuję z góry za wszelkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli masz abonament socjalny to nie mozesz kozystac z Neo..

musisz wykupic Abonament Standardowy i dopiero zalozyc Neo ps. Na zmiane Abonamentu czekasz okolo 25dni

Pozdro. B) B)

Edytowane przez Mrugacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem nie.

W regulaminie jest napisane ze neo mozna zalozyc tylko na abonamencie standartowym lub wyzszy.

Ale teraz nie ma abonamentu standartowego w cenniku,

wiec neo mozesz zalozyc po przejsciu z socjalnego na plan 60 minut za darmo.

ps kiedys mozna bylo zrobic ze po zalozeniu neo zglaszalo sie przejscie na socjala

i niekiedy nawet babki na 9393 przyjmowaly takie zlecenie

ale teraz chyba ich system juz tego nie przyjmuje.

Z dobrych zrodel wiem ze od sierpnia zmienia sie regulamin uslug internetowych w tp.

Ciekawe co teraz wymysla :mur:

edit

wcale nie prawda ze na zmiane czeka sie 25dni.

Jesli sie zgłosi zmiane abonamentu powiedzmy teraz 22-23 to zazwyczaj od nowego miesiaca jest juz nowy.

(zazwyczaj o ile klijent reguluje rachunki w terminie,oraz osoba wprowadzajaca dane w sytsem sie nie walnie)

jesli bedziesz zglaszal to na 9393 to zapytaj kto przyjmuje zgloszenie.

Mozesz pozniej zadzwonic w miesiacu od ktorego zamawiales i sprawdzic czy juz jest wlaczony(jesli nie wiesz kogo wina)

Edytowane przez ^KapitaN^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie kilka dni temu zmieniłem pakiet z socjalnego na ten drugi, standardowy bodaj sie nazywa i bedzie aktywny dopiero od 1.09 tak wiec nie zmieszcze sie w okresie promocyjnym neo. Neo tez zamowilem przy okazji (512), zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Oby bylo lepsze od mojego obecnego lacza (osiedlowe 1mb, strasznie wolne i okrojone)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi