Gordon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tak jak w temacie jaki jest wasz ulubiony redaktor?? Dlaczego?? Ja twierdze ze Smug!! Ma fajny charakter!! Fajnie odpisuje na listy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Kto z tweak'owców czyta jeszcze cd-action :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja już dawno przestąłem wszytko jest na necie a ich styl odpisywania na listy niepodobał mi się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja juz nie kupuje od kiedy dawali mniej dem gier i jakos tak wyszedlem z ich targetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 cd action czytalem jeszcze 3 lata temu; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 cda czytuje jak ktoś ze znajomych kupi bo sam na to nie wydam 20 zł ;) trochu za dużo, a tak jak czytam to Smug bo fajnie jeździ inteligentym inaczej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 bucahchahcahcahchahachachcahcaach co za temat lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tak jak w temacie jaki jest wasz ulubiony redaktor?? Dlaczego?? Ja twierdze ze Smug!! Ma fajny charakter!! Fajnie odpisuje na listy!! 1511767[/snapback] 1.żaden 2.bo to czasopismo dla szczeniaków [bez urazy dla małych piesków] 3.możę kiedys był fajny... początki zawsze są fajne 4.świetnie odpisuje na listy, ciekawe czy ty też lubisz być bluzgany ośmieszany i mieszany z błotem.... jakaś nowa moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 kiedyś naprawde był zajefajny, teraz się nudze jak cholera czytając arty, jak kupiec cd-a od czasu do czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Tak jak w temacie jaki jest wasz ulubiony redaktor?? Dlaczego?? Ja twierdze ze Smug!! Ma fajny charakter!! Fajnie odpisuje na listy!! 1511767[/snapback] LOOL padne pacne zabije sie zadźgam zniszcze ...... nie czytamy cda bo to shitna, beznadziejna, przereklamowana gazeta. btw. zaraz przyjdzie Munio, obrońca cda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ej..... Dlaczego jesteście tacy źli??? Czytam bo lubie nikt mi nie zabroni!! A to że uważacie że CDA jest dla szczeniaków to tylko wasze zdanie ja mam inne a pozatym nie jestem szczeniakiem!! Wypraszam sobie!! :P :P :P :P deby....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 W sumie gazeta jak każda inna, droga droga i jeszcze raz droga!!! Gdyby istniała gazeta ala SS to bym ją pewnie kupował, a tak to zawsze na jakieś www moge wtargnąć, zassać, i bez łachy i kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ej..... Dlaczego jesteście tacy źli??? Czytam bo lubie nikt mi nie zabroni!! A to że uważacie że CDA jest dla szczeniaków to tylko wasze zdanie ja mam inne a pozatym nie jestem szczeniakiem!! Wypraszam sobie!! :P :P :P :P deby....... 1511901[/snapback] tak pokaż klase o wielki obronco cda, zastanawiam sie co robis tutaj na forum tłika gdzie są sami heretycy nie wierzący w te bezdennie głupie dyrdymały z cda... czemu nie wrócisz na swoją rodzimą planetke forum cda?! było kilka tematów o cda, kazdy skonczył sie kłodeczką bo obroncy pokazywali klase taką jak ty teraz. dziekuje mi to wystarcza aby ocenic kto czyta ten pomiot szatana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Spokojnie, każdy czyta to co lubi, ja na przyklad kupuje cda, chociaz chyba przestane bo 20zl to przegina, dlatego ze lubie poczytac o gierkach do poduszki (czytam prawie tylko recenzje i zapowiedzi) a kompa obok luzka nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) ja także jak kolega kupi to porzyczam i czytam sobie, ale ten mój kolega dziwny jest jakiś ;] kupuje cda tylko dla płytek, gazete... O SORY SMUGLER... Pismo ;] daje najczęściej mi, a dokładniej to porzycza ale nie mówi bym oddał ;] :ploom: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja sobie wole kupic 10 piw :P ostatnie cda kupilem z 3 lata temu. teraz od czasu do czasu u jakiegoś znajomego przeglądne i moge powiedzieć że recencje to po prostu dno. jedyne co ciekawe to te strony ze sprzętem. na luzie to jest zupelnie co innego niz kiedyś odpowiedzi na listy kiedys byly z jajem (tez mieszali z blotem czasami ale chociaz w fajny sposob) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Tak jak w temacie jaki jest wasz ulubiony redaktor?? Dlaczego?? Ja twierdze ze Smug!! Ma fajny charakter!! Fajnie odpisuje na listy!! 1511767[/snapback] żaden na to nie odpisze :) bo lol z ci...e potwierdzenie ze j......s lol wiedze ze lubisz jak ktoś jedzie na Ciebie :lol: mięchem co za temat Gordon nudzi ci się w domu, że zakładasz taki debilny temat. ta gazeta to dno jakich mało, a redaktorzy to jeszcze większe dno. a o testach hardwaru nie wspomnę. Bo już mnie rzuca na boki. Po przeczytaniu Twoich wypowiedzi. Cd-action jest jak MM powinni tego zabronić tylko w złym znaczeniu. Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja sie oczywiscie zgadzam z wiekszoscia. Pare lat temu jeszcze to czytalem, mlody i glupi bylem, no i gazeta wtedy napewno lepsza byla. Teraz to jeden wielki shit i tyle. Do tego jeszcze drogie. W necie mozna wiele lepsze i ciekawsze recenzje i artykuly znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretftp Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A napisalem wyzej ze strony ze sprzetem są ciekawe ale takie sprostowanie: nie z powodu ich jakosci tylko tego ze mozna zobaczyc cos nowego. bo jak daja minusy za brak dodatkow (np. w karcie SE która to ma być wlasnie kartą tania bez zbędnych rzeczy) to naprawde jest "głupie" niewspominając o recenzjach bo one tak jak i w grach są "ciekawe" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Troche tolerancji dla innych osob. Pomyslodawca skierował pytanie do osob czytających wiec jesli nie macie nic ciekawego do powiedzenia to po co robic bałagan w topicu. Niepotrzebne beszty i awantury na forum. Odnosnie tematu to sam przestalem czytac CDA jakies 3 lata temu. Zadko kupowalem - tylko kiedy mieli cos ciekawego na CD.. Teraz łatwiej mi jest znalesc potrzebny program w necie niz przekopywac setki płyt w poszukiwaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 CDA bylo kiedys, dawno temu, od 3 lat nie czytam tylko dlatego ze to nie to samo co DAWNO DAWNO temu :-| Zreszta i tak zyje w erze internetu i wszystko mam na googlach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 hehhe przestalem czytac cd action od kad zaczol kosztowac 20zl i zszedl na psy;) mam jeszcze jakies jedne z 1 numerow 96r?:) a tak to smuggler i jedi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dokładnie. CDA się skończyło kilka lat temu. Skąd wiem? Bo czytam... lubie się dowartościować poprostu. Kiedyś było tak, że recka była upychana w 2 stronach, tyle było gier i w ogole. Teraz tą samą ilość tekstu rozsuwają na 4 strony waląc obrazki czy screeny na pół strony. Metoda identyczna jak click robił ;E Patologia. Na luzie takie sobie, czasem sie pośmieje, ale te komiksy, które mają być smieszne, są żałosne :F Sprzęt? N/C Powiedzieli kiedyś że do kart Leadtek 6800GT nie dodawany jest soft, dlatego dostaje ocenie niższa niż asus Gt :F (Pop2 i Sc2 czy teraz 3 to przecież nie soft :D) Coraz wiecej robią recenzji w stylu niekonwencionalnym, tak jak Playboya, House of the Dead 3 i jeszcze takiej jeden o superbohaterach. Zajmuje recka 4 strony, obrazków na 3/4 strony a tekst opowiedziany w stylu tak jakby opowiadał to bohater z gry. Nic nie mozna sie z tekstu dowiedzieć,a wady i zalety dopiero dowiadujemy sie z plusow i minusów. Stracone 4 strony. Ogólnie newsy, na które w innych gazetach dają miejsce 3x2cm tutaj zajmuja 2 strony dowalone znów gruzem w postaci obrazków. Smuggler? Ja juz nie moge AR czytać. Ciagle ten sam schemat, antyfani znajduja na śmietniku cda, mowia ze to gazeta, smug ich bluzga, jak ktoś coś sensownego napisze, i smugg nie moze odpowiedziec to sie do błedów ortograicznych dowala, szufladkowanie dziewczyn w ladys Corner, te same schematyczne odpowiedzi i w ogole AR polega na tym, aby napisać by zsotać zbesztanym, nie zostaniesz zbesztanym gdy zasadzisz taką wazelie ze glowa mala. Wtedy list nawet skomentowany nie bedzie. I wqrwia mnie to, że smugg dzieli list na wpip cześci i do każdej komentarz dodaje. Napisałby cały, potem odpowiedział też jednym komentarze i koniec. I poruszali by bardziej ambitne tematy na AR a nie tylko bluzganie :F Taka moja "krótka" charakterystyka CDA. Nie czytałbym gdyby ktoś mi nie wykupił kiedyś prenumeraty. A tak sie dowartościowuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ehhhhh...maja tu NIELICZNI MĄDRZY racje..dlaczego zjechaliscie kolesia??? przyznam temat "infantylny" , ale nie jezdzcie po nim co czyta!!!!! wiecie co Wam powiem wiecej?? WAZNE ze wogole COS czyta...ze nie obcuje tylko z tekstem na ekranie monitora.. wszyscy pisza jakie to pismo beznadziejne, ze zeszlo na psy itp. a moze jakies konkrety co?? a nie tylko slogany (zupelnie jak nasi politycy)..widac taka natural Polakow co do odpowiedzi na listy w CDA to nie wiem dlaczego niektorzy sie tak burza?? czyzby kiedys wyslali debilny list do CDA i zostali zjechani?? jaki uraz?? jesli jakis glupek pyta np. o przeslanie mu cracka itp i podaje swoje dane to jak go tu nie zjechac?? TRZEBA tepic glupote i bezmyslnosc ja kupuje CDA (mozecie sie smiac, plakac i co wam sie podoba)..troszke drogo (tzn wolalbym jakies pismo bez plytek, bo plytki mi niepotrzebne) no ale trudno..i zapewniam was ze nie jestem SZCZENIAKIEM <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja tam lubie Mr. Jeti - bo praktycznie nigdy nie wiadomo było czy to on pisał, czy nie Smuggler :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ostatnie cda kupilem z siorka na spole w '99 :P kto wydaje 20 ziko na taka szmate ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ostatnie cda kupilem z siorka na spole w '99 :P kto wydaje 20 ziko na taka szmate ? 1512361[/snapback] Nikt. Ja kupowalem pare lat temu, kiedy cd-action kosztowalo 10 zeta, i chyba kupilem z 10 numerow, nie pamietam, zadnych redaktorow, bo nie czytalem ich wypowiedzi czy tez odpowiedzi, czytalem recenzje gier, takze nie wypowiem sie na ten temat, i nie wiem po co taki temat :P Zakochaliscie sie czy co :wink: Rozumiem pogadajmy o redaktorce, ale o redaktorze :? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Przestało mi sie podobac. Ostati numer mam z 99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Czasem przejrzę u jakiegoś kumpla... Jedyne co mi się podoba to szata graficzna. Teksty, a już szczególnie humor, który chcą tam przemycić to DNO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 hahaha kolego z takim tematem to nie na te forum :lol: niestety - kiedyś tak jak wiekszośc mlokosów sie burzyłem i nie wiedziałem(widziałem) dlaczegi oni tak po tym CDA jadą - wystarczyło dorosnąc - teraz ich styl pisania wydaje sie beznadziejny, jakby do zbuntowanych nastolatków, masa reklam ''dzieki którym pismo jest tańsze'' :lol: to co dają na CD też nie poraza - ogólnie do d u p y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...