krzyysiu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jak usunąć pozycje z menu dodaj lub usuń programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jeśli chcesz sie pozbyć czegoś z listy dodaj/usuń programy to zrób tak: Wejdź do edytora rejestru i znajdź klucz KHEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall Gdy znajdziesz nazwę interesującego Cię programu kliknij prawym myszy w lewym panelu edytora na folderze tego programu i kliknij usuń. !!!UWAGA!!! Tylko uważaj co robisz bo możesz zepsuć system! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jak usunąć pozycje z menu dodaj lub usuń programy? 1511839[/snapback] możesz też skorzystać z programu Tweak Xp firmy Total Idea. Oferuje on opcię usuwania pozycji z dodaj/usuń bez potrzeby ręcznej ingerencji w rejestrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Panowie wszystko fajnie ,Rejestr windows przeszukany oczyszczony Ale dalej w Dodaj-Usuń programy mam pozostałość po grze HalfLife :/ owe pozostałości to : STEAM i HalfLife2 nie moge tego odinstalować ! ! :/ Szef mnie chce zabić ,bo z tymi śmieciami zrobiono kopie systemu ! :/ kapa Windows XP HE Oem SP2 + wszystkie nowe łatki please jak sie tego pozbyć ???? Edytowane 10 Lipca 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Program RegCleaner ci pomoże. Ma opcje usuwania programów z Dodaj/Usuń programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Barthezzo Sprawdzałem RegCleanerem i kilkoma innymi ! Nie należe do ludzi którzy zawracają dupe innym a sami nie myślą jak sobie poradzić Właśnie to jest dziwne ,że tych wpisów w Rejestrach nie ma !! !! pierwsze co zrobiłem to ręczne przeszukiwanie za pomocą RegEdit wpisywałem hasła STEAM i Half Life 2 zero nic nie ma ! :/ potem użyłem kilku progsów między innymi RegCleanera i to samo Widać owe wpisy muszą być gdzieś poza Rejestrem windows oj trudny temat :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 może norton comander da radę niezly bigos :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Widać prawdziwi spece od WindowsXP chyba na wakacjach Dziś sprawdzałem kolejne dwa progsy do optymizacji i czyszczenia Rejestrów Windows , śmieci w Dodań-Usuń Programy dalej zalegają :[ musi toto być gdzieś poza Rejestrem na 100% wygląda na to że problem występuje tylko w indows z SP2 rozmawiałem z dwoma kolesiami co to duzo instalują w systemie obydwaj na windzie z SP1 nie spotkali sie z takim problemem :/ widać Microsoft próbuje piętnować tych co to instaluja piraty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Czy w innych programach wyswietlających tez liste zainstalowanych programów masz te wpisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 sgj np w RegCleaner 4.3 w zakładce Uninstal nie ma tych wpisów :/ innych progsów pokazujących Uninstall nie posiadam nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 total commander ma plugina pt. UninstTC.wfx.. pokazuje on wszystko co jest zainstalwoane.. eneterem uruchama sie procedure odinstalowwyania.. a delejtem kasuej po prostu błedne wpisy.. Jak dotąd nie miałem przypadku zeby nie chciał czegoś usunąć.. po prostu dajesz F8 i wpis zostaje usunięty.. ghdziekolwiek on się znajduje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jezeli nie wyswietli tej pozycji w total commanderze i tym to znaczy ze systemowe dodaj/usuń się wysypało i pokazuje głupoty(czasem tak ma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Dzięki wam za pomoc Niestety nic nie widać w X-Tweakerze ,widać Dodaj-Usuń Ptogramy porąbało sie dokumentnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...