koti Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ostatnio w moje łapy wpadła płyta dwuprocesorowa na slot1 z procesorem P2 500mhz. I tutaj jest problem. Chciałbym kupić procesor P3 800mhz , ale czy pójdzie ? Nie wiem sam czy procesory muszą być takie same itd. Na płycie nie ma żadnych danych , oznaczeń , więc nie wiem jaki to jest model płyty. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 daj fote plyty, moze ktos rozpozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Znalazłem na allegro: http://aukcje.plusn.pl/compaq/Obraz%20033.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 wpisuj oznaczenia w google;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 moze pojśc pod warunkami: płyta ma stosowne mnozniki (8x) i procek jest na fsb 100 - wtedy bie powinno byc najmniejszego problemu (bo to praktycznie p2 ze zmieniona nazwa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Taaaa tylko ze to plytka Compaq wiec z obsluga innych procy moze byc problem (bios) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 zrób upgrade do najnpowszej wercji biosa... proci zdaje mi się że muszą byćtakie same.. więc lepioej kup 2x P3 700 :) jeżeli cię staćto 2x800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak mnie pamiec nie myli to p2 bylo do 450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Masz racje , to jest P3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...