alberto56 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mam taki problem ściągałem plik torrent i ściągneło mi się jakieś badziewie, jest to plik który ma 0 bajtów , nie da się go w żaden sposób usunąć , ma atrybuty : ukryty , systemowy , archiwizowany i nie da się ich za cholere zmienić, partycja to NTFS tak że DOS odpada :/ . Jego nazwa to np: ( mam ich dwa ) CAKLKDGR. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 sprawdzales w trybie awaryjnym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Sprawdzałem, nie ma możliwości, komunikat który się pojawia to : nie można odczytać z pliku lub dysku źrudłowego, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Sprawdzałem, nie ma możliwości, komunikat który się pojawia to : nie można odczytać z pliku lub dysku źrudłowego, 1512188[/snapback] Format c: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hehe tylko że to nie jest partycja systemowa, to jest 2 partycja NTFS, 70 Gb , co do formatu to tak przeinstalowałem od nowa system , pliki jak były tak są, partycji niestety narazie usunąć nie moge ponieważ jest na niej 60 Gb danych hmmm... Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belialos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Jeśli nie straszne Ci produkte nie oznaczone znaczkiem Micro$oftu to możesz expresowo zainstalować jakiegoś pingwinka, albo nawet skorzystać z jego wesji zdatnej do uruchomienia bezpośrednio z CD lub z dyskietki (polecam Suse Live), spod Linuxa powinno Ci się udać usunięcie tego pliku. Osobiście jestem pewien że tego próbowałeś, ale tak na wszelki wypadek spytam: Puszczałeś Scandiska na tej partycji? Czasem pomaga na uszkodzone pliki. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez b@los Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...