dziamdziok Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 J.W:blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Polecam tą http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104130 a procek Venice od pitera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ok,dzięki :D a czy mozesz mi napisać jak się sprawuje ten sprzęcik ktory masz w podpisie bo chcę sobie kupić praktycznie to samo :-P tylko mam wątpliwości co do hdd samsunga i zasiłki no i najwazniejsze pytanie w jakich sklepach kupowałeś części bo ja mam zamiar pozamawiać wszystko z internetu więc jeśli masz jakieś dobre namiary to będe bardzo wdzięczny :rolleyes: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ze stabilnosci to Asusy słyna, ale z mojego doswiadczenia w obecnych czasach juz wszyscy producenci sa na takim poziome ze maja prawie taka sama stabilnosc, a najwiecej zalezy od egzemplaza konkretnego. Według mnie topic bezsensu!!!!!!!!!!!! do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...