Geodeta Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam! pytanie mam jak w temacie. a tak w skrócie to posiadam windowsa xp a potrzebuje uruchomić ważny dla mnie program który jest napisany pod windowsa 98, nt, 95 i chyba 3.1. jak do zainstalowac i uruchomić bez nowej instalacji win98? pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 robisz właściwości - zgodność - zaznacasz pole uruchom ten program w trybie zgodności z: ---i wybierasz system ,, sprobuj pokolei wszystkie moze byc jednak problem, czasem do progsów są patche albo jakies male pliki konfiguracyjne ale nigdy to nie było wyłożone na stole , musisz szukac moze na forach tak wogole to prog na pewno da sie zamienic innym dzialajacym pod xp , jaki to prog? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 prubowałem z tym trybem zgodności i żadna z wersji nie rusza. program to: ETOS. program do VW i Audi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) VIRTUAL PC Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Mastiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Lub VMware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...