kwakier Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Eloo Na moim gecube 9550 XT miałem dziwne arty bez podkręcania jak tak czytałem inne tematy to dużo ludzi miało takie same problemy... w końcu mi sie udało je zlikwidowac... :] zmiana sterowników nie pomogła dalej było to samo... w końcu włączyłem csa i byo wsyztsko dobrze, włączyłem colina i dalej to samo z tego wywnioskowałem zę colin potrzebuje więcej ramu i mogą byc zdupione(mam w dwoch kościach) jedną kośc przełożyłem do innego slota i wszystko śmiga elegancko :D sprubujcie tak u siebie zrobic moze pomoże.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Eloo Na moim gecube 9550 XT miałem dziwne arty bez podkręcania jak tak czytałem inne tematy to dużo ludzi miało takie same problemy... w końcu mi sie udało je zlikwidowac... :] zmiana sterowników nie pomogła dalej było to samo... w końcu włączyłem csa i byo wsyztsko dobrze, włączyłem colina i dalej to samo z tego wywnioskowałem zę colin potrzebuje więcej ramu i mogą byc zdupione(mam w dwoch kościach) jedną kośc przełożyłem do innego slota i wszystko śmiga elegancko :D sprubujcie tak u siebie zrobic moze pomoże.... :P 1512539[/snapback] Masz juz temat o swojej karcie, nie musiales zakladac nowego topica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakier Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Tamten mi zablokowali........ Dobra złe rozwiązanie.... pochodziło dwa dni bez problemów i znowu sie pierodli.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...