Darth_Reaven Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Witam mam problem z moim komputerem ponieważ zauważyłem, że na wyższych detalach strasznie tnie i kopie ;( Mój komp: AMD Athlon 2600XP barton 512mb ram elixir 2.5cl sapphire x850 xtpe gigabyte ga740e czy jakoś tak samsung 8mb cache 160gb mysle ze komp jest ok ale naprzyklad w css automatycznie ustawia na textury i inne rzeczy na medium :( pomozcie bo strasznie zmartwiony tym jestem Edytowane 24 Czerwca 2005 przez Darth_Reaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jaki system ile ma lat :>? Antyvirusa masz ?? Stery do płyty gł zainstalowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak zauwazyl Domik :arrow: stary sys czy nowy? stery do plyty glownej zainstalowane? a-v jakis? nowe stery do grafiki? oczywiscie podaj jeszcze zasilacz a procz tego :arrow: chlodzenie - przewiew jest w budzie czy smazy sie wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...