Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Aktualnie mam to co w podpisie i zastanawiam sie ile mi da zmiana na Xp1800+. Chce zmienic, bo denerwuje mnie duza ilosc wydzielanego ciepla. No i oczywiscie by zwiekszyc wydajnosc. Tylko o ile wzrosnie na mojej mobo?? Jaka jest podkrecalnosc owego proca?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Raczej nie odczujesz jakieś super różnicy ale napewno takowa będzie co do podkręcania to zalerzy jaka będzie seria tego procka mój xp1900 prawie wogule się niepodkręca a z xp najlepsze do podkręcania są xp 1600 i xp 1700 ale z pewnością niezawiedziesz się na tym procku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Raczej nie wzrosnie w ogóle, z racji, że zamieniasz 1.53 GHz procek na 1.53 GHz :) Jeżeli idzie o podkręcalność to przy dobrym chłodzeniu powinieneś wycisnąć te 200 MHz. Dalej to już zależy od wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 No właśnie tak jak zostało wymienione wyżej troche to zależy od serii, pozatym Antki TB to jedne z największych grzejników.Ja bym brał Antka 1600+.(AGOIA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Jak chcesz wydajności w 3D to lepiej zmień kartę!! A jak w systemie to dokup ram! Procka nie opłaca się zmieniać a napewna nie na 1800+(za drogo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Fakt, grafe to masz do kitu.Ja polecam Ci kupić antka xp 1600+ z serii AGOGIA które sie dobrze kręcą i zainwestować kase w grafe......IHMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ja na Twoim miejscu zainwestowałbym albo w grafę (jak chcesz grać ) albo w WC - jak chcesz rozwiązać problem ciepła - wymiana proca praktycznie nie da zauważalnego wzrostu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 na grafe jush mam odlozone nie bojcie zaby bedzie Prolink GF4Ti4200 64 MB na Samsungach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a zreszta te 1533 mhz nie sa full stable :(. Przy duzym obciazeniu zwis :(. Co do podkrecalnosci jest beznadzieja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 chyba sie wstrzymam z wymiana proca do nastepnego roku. Uzbieram kase na nowe mobo i pamiatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Panowie Athlonik 1600+/1700+ z AGOIA na AC idzie przy dobrej mobo na 1.7-1.8GHz luźno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ja zapodalem Antka XP i mam wlasnie SOLTEKa SL-75KAV i po odblokowaniu mnoznika hula mi na 1670 MHz czyli 2000+, przy dobrych pamieciach mozesz pociagnac wiecej poprzez fsb, np: 140 MHz, tyle mi sie max na niej udalo wydusic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 SpiderMan a jakiego masz Xp'ka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...